viking34 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) Witam! Chciałem dzis posegregowac zdjęcia które trzymam w folderze Moje obrazy /dysk c/ i zdumienie mnie ogarneło,bo wchodząc do folderu po przez skrót pulpitu,folder otworzył sie - zamknął ! zresetował sie tez pasek w "trayu",i tak za kazdym razem. Wchodząc do folderu Moje Obrazy poprzez TotalCommandera wszystko jest ok. czy ktos wie co to może być za przypadłośc ? System skanowałem antywirem AVG7 i zaraz po tym mks_vir z onet.pl - b/u pozdrawiam... Edytowane 27 Lutego 2005 przez viking34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) ponieważ nie mogłem sobie poradzic z tym problemem - wszedłem w punkty przywracania systemu i "cofnełem" system z przed tygodnia- pomogło Edytowane 2 Marca 2005 przez viking34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...