carlos1979 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Mam Win xp już od jakiegoś czasu i kilka dni temu wieczorem wyłączyłem komputer i już nie da się go włączyć. Najpierw pojawia się logo startowe następnie jest ten niebieski ekran "Trwa ładowanie systemu windows" i w tym momencie się zawiesza tzn. nie pojawia się żadna klepsydra tylko jest normalny kursor myszki, myszka chodzi ale nic więcej się nie dzieje może ktoś wie co z tym zrobić czy da się w jakiś sposób odpalić ten system bo mam tam kilka ważnych programów. POMOCY!!!. Dostęp do plików mam bo na drugim dysku zainstalowałem drugi system ale może jakoś odpalę tamten??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 W trybie awaryjnym wylacz wszystkie zbedne programy i zobacz co sie stanie. Jak ruszy to uruchamiaj po kolei, moze znajdzesz przyczyne w ten sposob. A jak nie to go przeinstaluj (opcja naprawiania). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlos1979 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 W trybie awaryjnym wylacz wszystkie zbedne programy i zobacz co sie stanie. Jak ruszy to uruchamiaj po kolei, moze znajdzesz przyczyne w ten sposob. A jak nie to go przeinstaluj (opcja naprawiania). 1302125[/snapback] W trybie awaryjnym wiesza się tak samo więc chyba będe musiał go przeinstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Sprawdz z inna tasma IDE. Ostatnio mialem ten sam problem myslalem ze przez OC wysypalem winde ale okazalo sie ze wina lezala po stronie jednej tasmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...