cudii Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Cześć mam problem z procesorem Intel Celeron II 950 .Po formacie przestawił mi się na 713 .Moja płyta główna to (Kobian KOB 694x FSX) i niestety najwyżej ile mi sie go udało go podnieś to 790 i niestety po zapisaniu. komputer sie nie chce uruchomić.Dopiero po krutkiej chwili się :( włącza. PROSZE O POMOC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTUM Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 W Biosie Ci go wykryla jako 713?? Sprawdzales zegar??? Sprawdzales programem CPU ID na kompie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudii Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Znaczy sie jak się ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> kompa to tam gdzie pokazuje ramy itp.. tam wyświetla , że mam 713 Niestety nie sprawdzałem bo sie za bardzo na biosie nie znam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kels Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Twoj procek napewno teraz chodzi na 66mhz a musisz mu zwiekszyc fsb do 100mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudii Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...