wLkwalas Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 witam! mam problem z ATI Radeonem 9600 Pro 128 mb 128 bit z d-sub, tv-out, dvi-i z GIGABYTE'a. Po podłączeniu pod slot AGP na płycie głównej (celeron 2,8ghz, 2x256 ddram> windows ładuje sie normalnie po czym na pasku postępu wyskakują ielone kreski i po załadowaniu wyskakują kolorowe kreski na całym monitorze i komo\puter nie włącza się dalej. Myślałem że jest to wadliwa karta graficzna, ale u kumpla sprawdzałem i działa normalnie. Sytuacja ta jest powtórką ponieważ ostatnio chciałem tą samą kartę kupić w innym sklepie i był ten sam problem. Komp jest nowiutki i nie wiem w czym rzecz :( z góry dzięki za (p)odpowiedź!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 na poczatek ustaw w biosie atrybuty portu agp na auto. jak masz ustawione fast write? jaka predkosc? a przedewszyskim jaka plyta i zasilacz?? mozesz tez sciagnac ostatnie omegi, wywalic obecne stery i zainstalowac z opcja fastwrite on. ale jak wspominalem wyzej wpierw podaj dokladny konfig twojej maszynki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 fast write powinno być na OFF ustawione natomiast AGP x4 możliwe ze to rozwiąze problem .Wiele osób pisało już o tym na temacie o kartach radeon 9600pro Tak apropo to mogłeś zamieścić posta we właściwym miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...