Disruptor Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 A WIEC JEDNAK!!! Zakupilem od znajomego pamieci A-DATA VITESTA 566 i jestem pod wrazeniem... W tej chwili wszystko full stable na 10x246 (BIOS => 245)!!! :lol: Moze nie najlepsze timingi bo 3-3-3-11 ale sie jeszcze nie bawilem... :wink: Musze nad tym jeszcze popracowac!!! Dam znac co wycisne z tych pamiatek!!! Aha. Bylbym zapomnial wszystko oczywiscie przy CPC ON!!! :-P Co do screenow jak moze ktos umiescic na swoim serwerku do od razu sle i beda... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 NIc Tylko pogratulowac u mnie NF7 zipie juz na 243 vddmodami i cuda niewwidy. ale nie chce mi juz sie wymieniac na inny model nf7 :/.. chyba poczekam i kupie antka 64 :). Ps tez mam vitesty tez uwazam je za cudo moje 256 mb pc566 poszly na 300 mhz cl 2,5-3-3-11 ale to nna kolegi kompie :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) No a ja mam plyte bez zadnych modow!!! :lol: Jest w takim stanie jak ja kupilem... :lol: No moze poza tym ze zalozylem kilka radiatorow tu i tam... :wink: A na dodatek ma kolorowe sloty pamieci... :lol: Ale to jeszcze nie koniec bo zapuscilem dzisiaj proca 10x250 @ 1.725V i system wstal... :-P Calkiem stabilny ale zadne tam marki czy superpi nie chcialo przejsc... :mad: Musze pogadac z kilkoma osobami tutaj z forum moze pomoga mi w tym aby bylo stable @250!!! :wink: Edytowane 17 Marca 2005 przez Disruptor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...