narciarz Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Witam. Co sądzicie o tym zasilaczu Enermaxa 470W ?? Enermax Koleś na allegro sprzedaje i cena przystępna chyba. W polsce nie moge tego znaleźć nigdzie w sklepach netowych. Z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 cena wcale nie przystępna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Ja wiem czy taka atrakcyjna ta cena Zobacz że nie masz na niego gwarancji. Tu masz niezłą liczbe tych enermaxów Enermax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Nie wiem jak sie zachowują NoiseTakery ale Colergianty przynajmniej te mocniejsze są naprawde dobre, jedyny ich minus to w[ciach!]iajaca turbinka która moze doprowadzić do szału nawet najbardziej cierpliwego człowieka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) Witam. Co sądzicie o tym zasilaczu Enermaxa 470W ?? 1301487[/snapback] wez lepiej Coolergiant'a 480W (takiego jak ma hipcio) ,ten noise z allegro ma pasywne pfc Edytowane 28 Lutego 2005 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 beznadzieja jak dla mnie ... na allegro mozesz kupic taniej tagana 480W ... albo topowera 500W za mniej wiecej tyle samo ... i wszystkie na gwarancji ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Witam Dogadałem się z kolesiem bo jest z tego samego miasta co ja i kupiłem tą zasiłkę. Nie wiem co wam sie nie podoba w tym zasilaczu. Napięcia trzyma bardzo dobrze. Mierzone miernikiem nie wachają się pod obciążeniem i bez obciążenia. Jak ktoś chce jakieś szczegółowe wyniki to niech pisze co chce. Do dyspozycji mam kompa: barton 2ghz, 256ramu, 8rda+, radek9500@9700, cdrw, hdd,fdd no i tego enermaxa. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Witam Dogadałem się z kolesiem bo jest z tego samego miasta co ja i kupiłem tą zasiłkę. Nie wiem co wam sie nie podoba w tym zasilaczu. Napięcia trzyma bardzo dobrze. Mierzone miernikiem nie wachają się pod obciążeniem i bez obciążenia. Jak ktoś chce jakieś szczegółowe wyniki to niech pisze co chce. Do dyspozycji mam kompa: barton 2ghz, 256ramu, 8rda+, radek9500@9700, cdrw, hdd,fdd no i tego enermaxa. pozdrawiam 1305348[/snapback] troszke słaby komp zeby pokazac mozliwosci takiej zasilki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Czyli zupełnie spełnia wymagania kolegi ;) poza tym jeśli napiecia ani drgnał to nawet jak zapoda mocnieszy konfig to też tak będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...