piotralek Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 W kompie mam ModeComa FEELA 350W i znalazłem w szafie stary zasilacz firmy krzak 250W. Przerobiłem go metodą spinaczową i hula bez mobo. Chcę go wykożystać do zasilania oświetlenia i wentyli w budzie, bo molexy w feelu mi się skończyły ;( Tylko jest takie pytanie - czy jak wywale wentyl z tego krzaka 250W bo jest za****ście głośny to czy zasilacz nie będzie się grzać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 bedzie ale arctic za 7 zł wystarczy i bedzie taka cisza jak by go niebylo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Ale aż tak bardzo bedzie sie grzać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Ojj zostaw lepiej jakiś wentyl bo może być nieprzyjemnie.. Ja mam starego KingStara 235W i po ok 1-2 godzinach pracy w stosunku idle/stress 30/70 radiatorków lepiej sie nie tykać bo parzą to mało powiedziane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Ja tez sie udziele , wiesz ktos wsadził tam wiatrak bo cos sie musiało grzac wiec jak wywalisz "kosiarke" jak to mowisz to mzoe byc nie miło , skocz do sklepu kup za 7.29 Arctic pro tc i bedzie smigac , wczoraj załozyłem takie dwa i nawet niewiem czy działaja bo ich nieslychac musze czasmi reke wsadzic zeby poczuc ze dmuchaja <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 albo jak nie chesz koniecznie wentyla w nim (chociaz ten AC jest super do takich zastosowan) to walnij jakis duzy radiator zeby lepiej odprowadal cieplo napewno sie da pokombinuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...