rajder Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Witam. Jestem maniakiem gier (zwlaszcza serii need for speed). Mam problem poniewaz w grze dzialaja mi "na raz" tylko dwa przyciski, a to o wiele za malo. Czy jest mozliwosc zwiekszenia "przepustowosci" klawiatury chociaz do trzech klawiszy ??? Dodam, ze w winie jest ok i np. kombinacja alt+ctrl+delete dziala ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 mam podobny problem bo klawiatura "trawi" też max 2-3 klawisze. zrób tak: na mojej klawie w NFS:U2 gryzą sie niektóre klawisze więc je zastępuje innymi np: kursor góra + lewo i przy spacji block a przy prawym shifcie jest good. tak samo góra+lewo gryzie sie z n czyli zmieniam na v i jest good - musisz popróbować albo sie przyzwyczaić walić w klawe pulsacyjnie %-) P.S. Sory jak coś zamotałem ale 38.5*C robi swoje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Tak chyba zawsze jest, podobno w klawiaturach na USB nie ma tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajder Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Dzieki CrazyMartin. Rzeczywiscie dziwna sprawa, ale po przypisaniu funkcji Nitro innemu klawiszowi wszystko jest ok, czyli moge trzymac gaz, skrecac i dopalac nitrem na raz. Mysle, ze trzy klawisze na raz to jest max dla mojej klawy, ale kto wie... <_< Pozdrooofka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Proponuje zakup pada/joya albo kierownicy. Sterowane analogowe dużo ulatwia w racerach. Najtanszy Joystick za 20 złoty zapewnie dużo bardziej precyzyjne sterowanie niz klawiatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Proponuje zakup pada/joya albo kierownicy. Sterowane analogowe dużo ulatwia w racerach. Najtanszy Joystick za 20 złoty zapewnie dużo bardziej precyzyjne sterowanie niz klawiatura. 1302166[/snapback] jakos nie wyobrazam sobie driftu w nfsieU na kierownicy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 nie kupuj padów bo padają max po 6 miechach - miałem dwa i dwa odeszły pierwszy zacząłs ie rozkalibrowywać po miechu a drugi po prostu przestał działać po pół roku... Kiera - kumple ma i stoi i sie kurzy - 0% praktyczność, a i jakoś tak nie wszystko w NFS:U wychodzi. Jak sie nie gra w LFS albo coś podobnego to kiery lepiej nie kupowac - lepiej jakąś porządną klawke. Nie ma to jak porządna klawa i mycha Pozdrooooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) nie kupuj padów bo padają max po 6 miechach pad na poczatek jest jak najbardziej ok, dobra precyzja sterowania, duzo przyciskow. pada po 6 miechach?! moze warto wydac na pada wiedzej niz 15 zl :D spokojnie mozesz brac dowolnego logitecha i bedzie ci sluzyl dlugo i niezawodnie. osobiscie od kilku lat mam rumblepada i mimo czestego katowania go przez kilka osob nie wykazuje praktycznie zadnych oznak zuzycia. Kiera - kumple ma i stoi i sie kurzy - 0% praktyczność, a i jakoś tak nie wszystko w NFS:U wychodzi. Jak sie nie gra w LFS albo coś podobnego to kiery lepiej nie kupowac no a kierownica to juz wogole klasa sama dla siebie, w grach zrecznosciowych rzeczywiscie lepsze wyniki moga byc na klepałce - ale przyjemnosc z gry jest nieporownywalna. - nie oceniaj wszystkich kierownic na podstawie jednej kierownicy kumpla... Edytowane 10 Marca 2005 przez yamaykee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...