Luki Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 No i mam :). Wczoraj w sklepie www.ntt.pl kupiłem Targusa CN600. W sumie z przesyłką (kurier) 121zł. Wczoraj o 18 zamówiłem, dzisiaj o 14:30 był juz u mnie w domciu :D. Mój Acerek wszedł w pokrowiec i idealnie w nim leży, równo, nic nie wystaje, pokrowiec sie zamknął. Wykonanie plecaka bardzo dobre, 2 lata gwarancji. Jestem bardzo zadowolony, POLECAM. PS na ulotkach przypiętych do niego było napisane 15/15,4'' a na www wszędzie pisze że do 15''. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 te ulotki mnie tez zdziwil - co oni czytac nie umieja? :> ja moge sie wypowiedziec jako posiadasz cn600 od prawie roku, od czerwca nosze go jako podstawowy pecak na uczelnie, roznie tylko raz z kompem a raz tylko seegregator, nic sie nie snuje, nie przeciera, nie zuzywa - godne polecenia. troche se tego balem jak zamawialem plecak nie znanej mi wtedy firmy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ta kieszonka na komórke na szelce jest troche denerwująca, ja ją odpiąłem bo miałem ją praktycznie pod nosem :D. Ale zawsze komórke można w nią włożyć i do plecaka, zawsze będzie bezpieczniejsza. No i jak lapka włoże w pokrowiec i do plecaka to zamyka isę plecak na styk, także zamknięcie plecaka z lapkiem ciut dłuższym od Aceta TM4102 będzie trudne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfen77 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Luki mógłbyś wrzucić na forum parę zdjęć tego plecaka? jak nie to chociaż na mail'a wolfen77@poczta.onet.pl Z góry dzięki bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 te ulotki mnie tez zdziwil - co oni czytac nie umieja? :> ja moge sie wypowiedziec jako posiadasz cn600 od prawie roku, od czerwca nosze go jako podstawowy pecak na uczelnie, roznie tylko raz z kompem a raz tylko seegregator, nic sie nie snuje, nie przeciera, nie zuzywa - godne polecenia. troche se tego balem jak zamawialem plecak nie znanej mi wtedy firmy ;] może ten plecak był konstruowany przez producenta kiedy jeszcze nie było lapków 15,4" i stad te niedomówienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) ale wywieszka byla producenta ;) Edytowane 6 Stycznia 2006 przez ayem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrfee Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Ja polecam plecak firmy TARGUS, model TSB212 :) Zdjęcie plecaka Jestem z niego bardzo zadowolony, pomieści notebooka wraz z dodatkową klawiaturą logitecha S510, dodatkowo zmieści się do niego segregator A4 pelny kartek, masa kabelków, zasilaczy, myszka, drugie śniadanie ;) pocket PC, CD, wizytówki... naprawde bardzo pojemny plecak. Wygodnie się go nosi, ma nieprzemakalny materiał od dołu, chodziłem z nim po deszczu i w środku nic nie było mokre. Cena to 179zł. w Vobisie. Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Pyrfee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) Tutaj: http://www.nttonline.pl/index.php?product=808 jest tańszy: 156zł. Przesyłka 12zł brutto, ale za to na następny dzień plecak u klienta :). Ogólnie wszytskei plecaki na notebooki Targusa są super. Super wykonanie i wygoda noszenia. W swój wczoraj wsadziłem lapka i chyba z 10 zeszytów A3 80kartokowych, zasilacz i inne duperele. W boczne kieszonki wszedł (z jednej zasilacz z kablem a z drugiej mały Kubuś :D) Dość ciężki był ale za to wygodnie sie niosło na plecach. PS. Wolfen wrzuce ale neimam aparatu. Jak będe na zajęciach z nim to kumpel pstryknie i wrzuce. Edytowane 11 Stycznia 2006 przez Luki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfen77 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Byłbym wdzięczny! dzięki bardzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 a mnie urzekł ten plecaczek: CASELOGIC chyba sobie go zakupie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TarzaN Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) Ciut drogawo moim zdaniem, moze poszukaj w tym sklepie http://www.avan.pl Edytowane 12 Stycznia 2006 przez TarzaN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Prosze, 3 fotki tak na szybko psytyknięte w biegu: http://members.lycos.co.uk/puchatek007/plecak/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Pyrfee: Chce kupic ten sam plecak na laptopa. Czy moglbys zrobic pare fotek z bliska, co bym mogl sie mu blizej przyjzec? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 hmm, a ja kupilem cos takiego: http://ixpert.pl/index.php?p=pokaz_produkt&nr=207 mozna zrobic z niego plecak, chociaz wole uzywac jako torby na ramie. Bardzo dobrze wykonany i najwazniejsze, ze nie jest w takich smutnych szaro-czarnych barwach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 zapomnialem dodac ze ceny sa przesadzone... ja swoja kupilem za 140zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 a ja sobie kupie za 110zł :-P tylko do actiona musze podskoczyć :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrfee Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Zrobiłem kilka mało profesjonalnych zdjęć plecaka Targus TSB212. Przepraszam za jakość i wykonanie :) lj.pronetix.pl/photos/plecak/SSA50241.JPG lj.pronetix.pl/photos/plecak/SSA50243.JPG lj.pronetix.pl/photos/plecak/SSA50244.JPG lj.pronetix.pl/photos/plecak/SSA50245.JPG lj.pronetix.pl/photos/plecak/SSA50246.JPG Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Pyrfee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Kupiłem sobie Acera 4402LMi i szukam jakiegoś fajnego plecaka, ale wszystkie, które do tej pory oglądałem okazały się za małe :( Chyba pozostanie mi torba... Jakie wymiaty ma Twój plecak SpiderMAN i jaki to model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 hmmm twoj lapek jest tylko 1cm dluzszy od mojego - do cn600 sie zmiesci. tak na styk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Wymiary laptopa: szerokość 363 mm głębokość 278 mm wysokość 33 mm Tu: www.e.p znalazłem Maksymalna wielkość urządzenia [szer./głęb./wys.]270mm / 30mm / 330mm, Wymiary zewnętrzne torby [szer./głęb./wys.]360mm / 160mm / 420mm Z tego wynika, że sie nia zmieści...?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zrobiłem kilka mało profesjonalnych zdjęć plecaka Targus TSB212. Przepraszam za jakość i wykonanie :) lj.pronetix.pl/photos/plecak/SSA50241.JPG lj.pronetix.pl/photos/plecak/SSA50243.JPG lj.pronetix.pl/photos/plecak/SSA50244.JPG lj.pronetix.pl/photos/plecak/SSA50245.JPG lj.pronetix.pl/photos/plecak/SSA50246.JPG Dzieki za fotki. Mam pytanko, czy on sie tak blyszczy dlatego ze lampa blyskowa swieci :> czy on tak po postu ma, taki blyszczacy odcien :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Kupiłem piękny plecak Samsonite, ale okazał się za mały. Poszedłem, juz z laptopem wymienić go na inny i do żadnego się nie zmieścił... Dlaczego te Acery są tak długie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Kupiłem piękny plecak Samsonite, ale okazał się za mały. Poszedłem, juz z laptopem wymienić go na inny i do żadnego się nie zmieścił... Dlaczego te Acery są tak długie? bo chca byc oryginalne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ... a może jakiś plecak z Allegro? Ma ktoś takie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrfee Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 @Szymon on się tak nie błyszczy, to lampa błyskowa jest taka oczodajna :) Nie miałem czasu na ustawienia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ja tez w koncu kupilem plecak Samsonite... stwierdzilem, ze nie ma co byc za oszczednym jesli sie tacha wlasciwie codziennie swojego kompa do pracy... Zakupilem taki dokladnie plecaczek... Co to za model i gdzie go można kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 a ja zakupiłem targus CN600 wreszcie i plecaczek jest f_cipe [; cieszy dodatkowe etui ochronne w środku, lapek wchodzi bez najmniejszych problemów jest niepozorny i tak ma być [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio_wroc Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) ja sie tylko wlacze i polece uzytkownikom ten model targusa dostepny w vobisie w zestawie z myszka za 199... brak tego w opisie na stronie ale w zestawie jest tez solidne etui na laptopa zapinane na rzep. i plecak wbrew opisowi jest tez to laptopow 15,4" Edytowane 26 Stycznia 2006 przez tomcio_wroc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 ... i ostatecznie kupiłem torbe samsonite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freez Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 I jak kupił wkońcu ktoś jakis na ACERA? Byłem w Voibisie i te Targusy są za małe, zapinają się ale praktycznei na siłe;/ a Próbował ktoś taki motyw: kupić pokrowiec na lapka jakich mnóstwo na allegro i do tego jakiś fajny plecak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...