nuras_en Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Hmm... właśnie też naszła mnie potrzeba. Wpadłem na trop tego Targusa CN600, na oko mi pasuje, tylko pytanie (czy raczej stwierdzenie, bo sprzęt nieduży), wpakuję tam HP NC6000? I jak to to jest pojemne, tzn. ile kilo ziemniaków tam wcisnę oprócz laptoka?;] Oraz gdzie to za 80zł go można ułapić? Wszędzie gdzie dotąd zajrzałem, min. to 105zł.Poznań - M1 - Real ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Coś takiego... no cóż, cuś podobnego i na naszej wsi stoi, tak więc pozostaje sprawdzić. Chociaż przyznam, że dotąd tego rodzaju sprzętów tam nie zauważałem, możliwe że z braku potrzeby. A rozumiem że solidne to jest w miarę, tzn. jak na cenę? Dobrze by było, jak by jakiś dłuższy czas dawało radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Coś takiego... no cóż, cuś podobnego i na naszej wsi stoi, tak więc pozostaje sprawdzić. Chociaż przyznam, że dotąd tego rodzaju sprzętów tam nie zauważałem, możliwe że z braku potrzeby. A rozumiem że solidne to jest w miarę, tzn. jak na cenę? Dobrze by było, jak by jakiś dłuższy czas dawało radę.Wiesz, sam wszedłem tam nie do końca przekonany gdyż nigdy nie widziałem tam takich rzeczy no ale skoro byłem obok to dlaczego nie wejść w końcu też mają tam dział elektroniczny i od czasu do czasu jakiś laptop tak się pojawi. Dalsze uzytkowanie Targusa co raz bardziej uświadamia mnie, że dokonałem dobrego wyboru. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Cóż, ja chyba jednak poszukam gdzieś w Proline czy innym, bo tam na pewno mają, a w tem kurniku szukałem i nijak od działu mięsnego po prasę nie było niczego co by przypominało plecak, zwłaszcza na laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Właśnie zaczynam się rozglądać za jakimś plecaczkiem tudzież ostateczne torbą dla vostro 17". Niby nie potrzebuję na co dzień poza mieszkanie ale sporadycznie nosidełko by się przydało. Plecaczek mógłby wtedy posłużyć też do mniej informatycznych celów. Widział ktoś może coś ciekawego w tej tematyce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Hm, czy jakowyś szczęśliwy posiadacz Targusa CN600 mógłby zapodać choć jedną fotą, co bym mógł wywnioskować jak wygląda pojemność tego ezgemplarza konkretnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbike Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 (edytowane) Hm, czy jakowyś szczęśliwy posiadacz Targusa CN600 mógłby zapodać choć jedną fotą, co bym mógł wywnioskować jak wygląda pojemność tego ezgemplarza konkretnie? hej ja proponuje sie przejść gdzieś poprostu pomacać, ja swój we Wrocławiu kupiłem w proline, przed kupnem poprosiłem o pokazanie plecaka, obejrzałem zajrzałem do środka przypasował mi więc kupiłem. Zdjęcia sa bez lapka w środku. za to sa tam 2 tomy collinsa i słownik tematyczny ang. miejsca jest jeszcze na jedną taka książkę. nie wiem czy te foty Ci pomogą. lepiej obejrzyj na żywo. np w Vobis, czy saturnie odnośnie wykonania i materiału to porządna robota w skrócie :) do tego oczywiście etui na laptopa którego na zdjęciu nie ma Edytowane 5 Listopada 2007 przez pitbike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Wielkie dzięki! Jestem już w sumie pewien, próbowałem znaleźć ten okaz na żywca, ale nie mieli w MM ani Proline jak byłem w pobliżu. Poczekam aż będzie i się wtedy zadziała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlad Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Samsonite Pillow Top Loader - świetna sprawa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamnick Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam wszystkich na początek, jako że to mój pierwszy post na forum :lol2: Pytanie - kto może polecić jakiś plecak do tego co mam w sigu ?? Nie rzucający się w oczy i dość wygodny w noszeniu, najlepiej w ciemnych kolorach. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juzef Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Noo, ja muszę się niniejszym przyłączyć do zadowolonych posiadaczy Targusa CN600 - jakość wykonania wspaniała, pojemny jak oczekiwałem, no po prostu świetny;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endorama Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Jeżeli ktoś szuka tych targusów to ja swój zakupiłem w MM w katowicach i widzialem, ze mieli jeszcze pare sztuk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 a co powiecie na to ? Logitech Kinetik Mobile Briefcase 15,4 http://www.znak.pl/index.php?cid=1362&...d=torLogKinetic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jandziu Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 czesc, witam wszystkich wlasnie bede wybierac torbe do laptopa i sie zastanawiam na co powinienem zwrocic uwage, czy np przegrodka w srodku powinna byc sztywna czy nie? z gory dzieki za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 a co powiecie na to ? Logitech Kinetik Mobile Briefcase 15,4 http://www.znak.pl/index.php?cid=1362&...d=torLogKinetic Bardzo fajna torba, wizualnie cieszy oko a w środku pełno kieszonek, wszystko oznakowane. Dałem ojcu, bo sam wole plecak i pokrowiec, ale jeśli miałbym kupić torbę to właśnie tą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 A ja mam pytanko takie, mogli byście mi polecić jakieś etui / pokrowce do małych lapków 12" albo i mniejszych? Bo chce sobie takie coś kupić i po prostu nosić w torbie razem z ksiązkami w jakims tam piankowym pokrowcu, jest coś takiego w ogole do kupienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanx Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 jest tego pełno po sklepach jak i na allegro tu masz przykład: http://www.komputronik.pl/Notebooki/Torby/...pelny,id,35206/ google się kłania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukov Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) hej, odswieze troche temat, moje szczescie szuka jakiejs torby na toshibe 13"3 cala, czy sa jakies takie male plecaczki [na 13-14 calowe lapki] ? czy zostaja tylko torby na macbooki btw. mial ktos doczynienia z czyms takim ? http://morele.net/produkt/138320/ jak to stoi w kwestii jakosci ? Edytowane 13 Grudnia 2007 przez kukov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 potrzebuje jakąś torbę na lapka 15,4" (extensa 5220), z paskiem na ramię i najlepiej usztywnianą, koniecznie w necie bo potrzebuje do świąt a mam zbyt napięty plan żeby sie gdzieś pchać, ew Saturn lub MM od biedy mogą być. Chciałbym sie zmieścic w 70zł z ew przesyłką. Z góry dziękuję za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luquas Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Witam posiadam laptopa Toshiba A100-467 (http://www.tanienotebooki.pl/notebook_1158.html) i szukam plecaka za cene do 70 zl. Czy moglby mi ktos cos doradzic?? Czy taki plecak http://allegro.pl/item283854670_mlodziezow...topa_15_4_.html pomiesci mojego lapka?? Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 orba jest na lapki 15.4 takie jak twoj wiec dziwne by bylo gdyby nie pomiescila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 ja moge polecic taka fajna i niedroga (okolo 70zl) torbe jak Kensington Simply Portable One :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 osobiście szukam taki plecak: http://allegro.pl/item294435787_plecak_orginalny_hp.html nie znam dokładnie modelu. na allegro jest tylko jedna sztuka jednak allegrowicz początkujący trochę odstrasza (wolno odp na @) jeżeli ktoś miałby dostęp do takiego HP z chęcią bym go kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivnz Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 kurcze a możecie polecić jakąś torbę do 100 zł? bo na razie mam oginalną którą dostałem od ASUS'a ale to strach sie z nią pokazać na mieście bo to jakiś do informowany koleżka lubiący pożyczać rzeczy może mnie przyuważyć . Dlatego zależy mi żeby torba sie nie wyróżniała a, zarazem spełniała swoje zadanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 @grandmaster ten plecak HP to chyba coś takiego: http://proline.pl/shop.php?prodid=HP+DG102A+PLECAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 niestety nie :( ten jest całkiem inny. mniejszy itp. szukam jakiegos plecaka co zakryje całego lapa. teraz mam z allegro jakiś tani i rogi wystają, wczesniej 15" miesciło się teraz 15,4 nie bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Na allegro masz takich plecaków przecież pełno, a osobiście radził bym unikać firmowych plecaków producentów lapów co by uwagi na zawartość nie zwracać zbytnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 na allegro taki jest tylko jeden i sprzedaje go jakiś debil. 3 raz go wystawił już. szukam właśnie takie. jak nic innego nie znajde to kupię coś na oko :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalais Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 witam, mam lapa 17tke, jest calkiem spory i szukam jakiejs torby ktora bedzie jak najmniejsza, zeby prawie na wcisk wchodzil lap i zasilacz. Moze ktos cos poleci? :P Ewentualnie plecak, jak sie przeszedlem po paru sklepach, widzialem plecaki tylko na 15" i tak juz byly duze, wiec nie wiem czy z plecakiem na 17" nie bedzie wygladal jakbym wyruszyl na tygodniowa wycieczke krajoznawcza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Co o tym plecaczku myślicie? http://allegro.pl/item305558694__cn600]_ta...est_offer_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...