Skocz do zawartości
erio

UWAGA CPUBURN ver.4gi SPALA ZASILACZE!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

To nie zart wczoraj po okolo minucie pracy spalil si ezasilacz u kumpla 230W ... na 1800+ i GF4Ti4200 nie bylem zdziwiony ... komp sie wylaczyl, zasmierdzialo zasilacz umarl ... ale potem mój nowy PSU 350W tez w identycznych okolicznosciach sie spalil!!!!! 1 minuta CPUBURN wystarczy i kijowy zasilacz idzie do lamusa

ide spac szczegóły jutro :(((

PS. Tego 350W juz mi wymienili na nowego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja raz odpaliłem, ale nie chciałem ustawiać na np: kilkanaście minut, bo sie bałem, że proc sie zjara...

A po paru minutach mnie to zmęczyło... temperatura rosła, i wraz z nią moje ciśnienie...

Od tamtego czasu unikam testowania "granic możliwości" mojego procka, bo na nowy mnie nie stać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie zart wczoraj po okolo minucie pracy spalil si ezasilacz u kumpla 230W ... na 1800+ i GF4Ti4200 nie bylem zdziwiony ... komp sie wylaczyl, zasmierdzialo zasilacz umarl ... ale potem mój nowy PSU 350W tez w identycznych okolicznosciach sie spalil!!!!! 1 minuta CPUBURN wystarczy i kijowy zasilacz idzie do lamusa  

ide spac szczegóły jutro :(((  

PS. Tego 350W juz mi wymienili na nowego

O w mordę, żaden wirus się nie umywa :lol: Będę omijał ten program szerokim łukiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...