FumFel_20 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Witak. Taki laptop jak w temacie. 1500zł od kumpla bo sprzedaje.Stan laptopa bardzo dobry tylko bateria nie działa.MIałem go w domu 2 tygodznie i bardzo fajnie mi sie na nim pracowało.Cieszy mnie ze ma nagrywarke bo bez niej nie moge sie obyc :] Troche ramu za mało szczególnie ze bedzie tam win xp i przeglądarka opera a ona potrafi wszamac pamieci :] .Co powiecie??Brać czy nie brac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Jak wielkość matrycy? Markowy jakiś ten lapek czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 laptop jest firmy actina a matryca ma 14 cali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) Imho, jesli musisz cos kupic to tak, ale jesli nie spieszy ci sie to nie okazja to na pewno nie jest bateria to bardzo droga rzecz, a laptop bez bateri to p**** nie laptop pozatym matryca troche mała Na gwarancji chociaz jeszcze ? edit zobacz ile kosztuje bateria do tego modelu i wtedy policz, pewnie wyjdzie niewiele taniej niz nowy, Actina to chyba najtanszy producent.. Edytowane 28 Lutego 2005 przez TeQuila SunRise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 hmm ale na allegro nie znalazłem w takiej cenie równie silnego laptopa :/ A laptop niejest kradziony, gwarancji juz niema.To ja juz sam niewiem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Ja osobiście bym Actiny nie brał.Kuzyn kupił sobie z 1,5 roku temu i cały czas coś mu wysiada.Wolałbym dołożyć albo ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> coś słabszego ale markowego.Chyba że bardzo ci zależy.Twoja decyzja.Powodzenia. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Za tyle to ja kupiłem Della C800 z matrycą SXGA+, dyskiem 40GB (procesor PIII 850 i 256MB RAM) i sprawną baterią (1,5 godziny). Ta Actina to cud techniki nie jest i cena nie jest szczególnie atrakcyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Za takakase to lepiej lyknac jakiegos IBMa T23... Actina to syf w porownaniu do IBMa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouseman Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Nie opłaca się..... przejrzyj oferty na allgro. Cene tego lapa szacuje na okolo 1200 zł, pod warunkiem ze koles daje gwarancje rozruchową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...