Skocz do zawartości
mak777

!>>targi Moddingu We Wrocławiu<<!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chciałbym przypomnieć wszystkim (a także powiadomić tych którzy nie wiedzą), iż 5-6marca odbędą się targi moddingu we Wrocławiu (stołówka politechniki wrocławskiej). Wstęp bezłpłatny!! Wystawiać się będzie wiele firm!! Wszystkie szczegóły na plakacie poniżej oraz w linku (kliknij aby zobaczyć)

Dołączona grafika

Serdecznie zapraszam wszystkich fanów moddingu i o/c!! Atrakcji nie zabraknie!!

P.S.

Temat dałem w dwóch działach, Podkręcanie i modding, żeby jak najwięcej osób go zobaczyło! Wypowiadajcie się żeby zawsze był na wierzchu!!

P.S.2

Wiem że temat był ale został przyklejony bo tamten spadł nisko, tak żeby jak najwięcej osób się dowiedziało!!

Edytowane przez mak777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S.2

Wiem że temat był ale został przyklejony bo tamten spadł nisko, tak żeby jak najwięcej osób się dowiedziało!!

1302321[/snapback]

nie wiesz .. bo ja ci powiedzialem :P

a trza bylo zalatwic przyklejenie tamtego a ten skasowac ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez bylem

spodziewalem sie niewaiadomo czego ... ale :)

1. poczatki sa trudne i brava za to ze ktos chce w tym kierunku imprezy robic

2. frekwencja troche slaba, szkoda ze akurat wypadala gielda i w niedziele bylo od 15- 18 a wiadomo ze nie mozna w takim przypadku zrobic jakiejs fajnej stalej ekspozycji ekspozycji :)

3. mi tam sie podobalo :) troche malo producentow bylo :( nie zaduzo zasilaczy wc :( tylko wiekszosc swiecidelka

zzapomnialem aparatu ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :( ale mam pare zdjec z komprki i wrzuce je

bylem w niedziele nie wiem jak w sobote bylo :)

ogolnie imprezka fajna .. mogla by byc polaczona z jakimis rozgrywkami typu lanparty :) hehe mysle ze szybko doczekamiy sie 2 imprezy we wrocku :)

pozdro

Edytowane przez hubiii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

porażka organizacyjna. Ja rozumiem, że to pierwsze targi, ale dnia pierwszego odwołano pokaz dźwięku 5.1, w drugim dniu czekałem sobie na wykład o wyciszaniu kompa i nic... nawet nikt nie przyszedł powiedzeń, że się nie odbędzie. olali ludzi i to nie jest ok.

komp z lodówką na grzbiecie w pierwszym dniu błyskał do zwiedzających blue screenem, a w drugim dniu pracował już... na nominalnych wartościach, 0% O/C. Może później cos z tym zrobili, chłopaczek przy nim siedzący mocno się trudził.

pozatym kilka ciekawych konstrukcji, wielka kupa pelexi i światełek. szkoda, że niewiele firm pomyślało o naprawdę wydajnych i ciekawych konstrukcjach.

było kilka ładnych obudów, niestety wszystkie pozamykane, więc o ich funkcjonalności ciężko się było przekonać. może za roc będzie lepiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam sie z ta organizacja, to bylo tragiczne

ten blue screen to byl jakis bug z x800 ktory nie chcial nam dzialac i z shim'em ktorego zle zalozylismy (nie jest do kocna do bartona zrobiony), potem zreszta na tej prometei zrobilem 3.1ghz na tym sprzecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...