ilubek Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Witam Mam mały kłopot z C&C Yuri's Revenge Gra bardzo długo się ładuje, zarówno przy uruchamianiu jak i ładowaniu zapisanego stanu gry. Normalny koszmar jakieś 5-6 minut (można w oczekiwaniu się zdrzemnąć) Wcześniej grałem na tym samym kompie: Win XP, GF2 MX w C&C Red Alert 2 i nie było kłopotu z długim ładowaniem gry. Czy to norma dla C&C Yuri's Revenge ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 A jakiego masz kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Po prostu odinstaluj stery od grafy... Albo może masz zaśmiecony system :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LevanT^ Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (edytowane) Mi na kompie Celeron 1300MhZ , 256 dimm , GeForce 4 mx440 i Windows XP laduje sie kilkanscie sekund , nie wiecej niz pol minuty. :lol: Edytowane 4 Marca 2005 przez LevanT^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Mam ten sam problem. Też bardzo długo mi się gra ładuje :? Zauważyłem, że ten czas troszeczke się skraca, jak płyta jest wsadzona do napędu. Ja musiałem moją zgrać do pliku, bo tak bardzo się rozkręcała, że robiło się bardzo głośno (cd 52x) i ładowanie się spowolniło :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (edytowane) Nie wiem jak to wytlumaczyc, bo mam backupy RA2 i YR. Kiedys w nie gralem i przeszedlem cale. Plyty polezaly troche czasu... i zonk. Laduje sie tyle, ze nie wytrzymue i resetuje komputer. Nie wiem co moze byc przyczyna: - zabezpieczenie? - za szybki sprzet? - Windows XP? Jutro wezme oryginalne i sprawdze co i jak... Dodam, ze nie tylko YR tak ma. Spotkalem sie tez na innych grach EA GAMES, m.in. NFS5 aka. Porsche Challenge 2000 :wink: Edytowane 4 Marca 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 No ja Ci mówię - na oryginale czas ładowania minimalnie zmalał :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 ostatnio gralem w YR i wszystko ladnie pokolei ladowalo sie i nie zauwazylem zadnych opoznien :blink: przeszedlem calego YR i postanowilem wrocic do RA2, ktorego aktualnie mam na 'tapecie' ;) i podobnie.. zadnych problemow z predkoscia ladowania, nadmiernym czekaniem, czy kompatybilnoscia, a obawialem sie tego instalujac go po raz pierwszy od kilku ladnych lat i po raz pierwszy na XP pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Macie zainstalowanego SP2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Witam Wystarczy zainstalować patcha i wszystko jest OK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Wystarczy zainstalować patcha i wszystko jest OK!Nie sadze, ze to wystarczy. Z "pirata" nie za bardzo idzie grac i patch nie pomagal, bo napewno go instalowalem. Zainstalowalem RA2 z oryginalu oraz Patch 1.006 - odpalilem i poszlo elegancko. Nastepnie zainstalowalem YR... odpalilem i takze OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Macie zainstalowanego SP2 ? ja nie mam.. raz mialem, trwalo to ok 10 min i juz go nie bylo :mellow: aktualnie mam czysty system, znow dla testu zainstalowalem RA2 ladowalo & chodzilo tak jak powinno, a potem RA2:YR i bylo podobnie moze cos jest z uaktualnieniem systemu, gdyz jak ostatnio wlaczylem automatyczne ladowanie poprawek (po moim zaakceptowaniu) to niektore gry ladowaly sie z ogromnymi problemami, ew.wychodzily po chwili, ew. po jednym uruchomieniu, zeby uruchomic ponownie trzeba bylo robic restart teraz po wczytaniu czystego systemu z obrazu (xp pro sp1 eng) wsztstko wrocilo do normy :) moze sprobuj zrobic obraz systemu, zainstaluj nowy.. i zobacz, jak poprawi sie jakosc ladowania, to bedzie jakas podpowiedz, jesli nie to bedzie gdzies indziiej trzeba szukac rozwiazania ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Witam Napisałem już przecież, że wystarczy zainstalować patcha 1.001 i wszystko wraca do normy Niestety nie mam neta w domu, a tym samym nie mam zwyczaju ściągać patch-ów do gier i do głowy mi nie przyszło, że patch może rozwiązać problem mój. Ale już jest po problemie i nie ma o czym delibrerować o SP2 itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...