grappa01 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Witam mam dręczący mnie problem od dłuższego czasu a mianowicie nieważne czy działam w TFM czy AVI2SVCD problem jest ten a mianowicie gdy chce jest na etapie tworeznia pliku *.mv (kurcze dokladnie nie pamietam) wyskakuje mi taki problem. Na początku mysłelem ze to wina programu ale w obydwu dzieje się tak samo czym to może być sposowadowane albo jak to zrobić by kompresja prezbiegała pomyślnie. Oczywioście dodam dzieje się tylko tak jeś li wrzucam na przekompresowanie dużych plików czyli filmów w przypadku małych plików np.: teledysków tego problemu nie ma. Z góry serdecznie dziękuje za odpowiedź Oto komunikat: cce encoding failed: Error: Video check-sum is different from that of previous pass. Source Video data or time code may be different Please check video tape or the information file Please check video tape or the information file -- information -- Current: check sum = 005a8d82 Previous: check sum = 005a8b47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...