deek Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 na gry.wp.pl pojawiło sie właśnie info ze gra juz miała dziś premiere w Usa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 pasek zycia... i tu moze sie okazac ze bedzie to NAJGORSZA czesc gry, bo czytalem gdzies, ze zycie ma sie odnawiac (jak w demie) oby to nie byly prawda bo bedzie to ogromna porazka 1718034[/snapback] cg_drawhealth 1 raczej w mp zycie nie bedzie sie odnawiac. a ztym ze sie odnawaia nie jest az tak zle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 http://pc.ign.com/articles/661/661230p1.html Ta ocena mnie troszq zalamala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) no aż taka zła to ona nie jest tylko najdziwniejsze ze na ign praktycznie wszystkie gry dostają powyżej 8. Edytowane 25 Października 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 cg_drawhealth 1 raczej w mp zycie nie bedzie sie odnawiac. a ztym ze sie odnawaia nie jest az tak zle :) 1718793[/snapback] wiem, znalazlem to juz dawno w demku :P dostales nie masz zycia/nie zyjesz - proste i tego powinni sie trzymac, a nie eksperymentowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 1718840[/snapback] http://imageserver.gaming-networks.net/pic...2d1557e00a0.jpg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Tak pieknie, pieknie. Tylko ja najpierw musze na kompa uzbierac, bo z tego (sygnaturka) to nawet 10 fps'ow nie bede mial :cry:. A co do premiery, zycze udanej zabawy, ktory z Was mnie zaprosi na partyjke w cod'a :D :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Tak pieknie, pieknie. Tylko ja najpierw musze na kompa uzbierac, bo z tego (sygnaturka) to nawet 10 fps'ow nie bede mial :cry:. 1721339[/snapback] Jak to nie? Wlaczasz tryb Dx7,800x600 na normal i smigasz w 40 klatkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 www.ultima.pl mozesz preordera zamowic, bedzie taniej 1721423[/snapback] 10pln taniej na wirtus.pl ja już zamówiłem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) :blink: dobrze że u nas wychodzi wersja DVD :-P Edytowane 27 Października 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 No ciekawe jak tam z optymalizacja pod kontem shaderow.Fajnie by bylo pograc w to w pelnej okazalosci.No nic - czas pokaze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) Ciekawe kiedy pierwsze recki sie pojawia. Cena 79 zl + kp nie jest wybitnie wygorowana, zwlaszcza jesli mówimy o dobrym produkcie. Ale to wlasnie trzeba wiedziec:) zatem czekamy na opinie z netu EDIT. Sorry za OT ale wiadomo cos o magicznej promocji nvidii pod nazwa kup 7800gt a CoD2 sciagasz sobie za darmo?? Zna ktos jakies szczegoly? Poki co pisalem do MSI (mam karte tego producenta) i powiedziano, ze owszem od polowy listopada bedzie obowiazywala ta promocja ale na zasadzie wylacznie dolaczonej gry do zestawu (limitowanego)..Jak wyglada sprawa z mozliwoscia Get free CoD2 dla posiadaczy 7800gt od nvidii?? Pozdro Edytowane 28 Października 2005 przez Bulsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi83 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Ja wlasnie chwile pogralem i musze powiedziec ze gierka zapowiada sie wysmienicie.Przeszedlem trening i 1 misje i jestem pod wrazeniem :lol:. Najbardziej zmartwilemem sie wymaganiami wszystko na full z wlaczonym dx9 i nie da sie grac od 20-30 fps gdy zmienie na dx7 gra to da sie pograc fps w granicach od 50 do 100 :-P ale w tedy traci sie pare fajnych efektów np padajacy snieg( zajebiscie wyglada) Wsumie graficznie gra wyglada naprawde super tylko ten dx9 nie wiem czy te efekty wymagaja tyle mocy czy poprostu stery nie sa dopracowane. Screnow nie zamieszcze bo mi sie niechce robic i wstawiac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 hmmm dziewne. Demo odpalane u sasiada na DX9.0 (fakt ze na medium detal ale innych sie ustawic niedalo) dzialal bardzo plynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 hmmm dziewne. Demo odpalane u sasiada na DX9.0 (fakt ze na medium detal ale innych sie ustawic niedalo) dzialal bardzo plynnie. 1726113[/snapback] bo demo CoD'a2 to nie to samo co full !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) proszę B) btw - zajefajny efekt wstrzymywania powietrza przy strzałach ze snajpy B) Edytowane 29 Października 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) Kurcze, ale ciśnienie ! Demko strasznie mi się spodobało, mimo że początkowo byłem w szoku widząc że CoD teraz jest jeszcze bardziej "arcade" (brak apteczek i regenaracja zdrowia). Akcja z demka była kapitalna, grafika bardzo ładna choć raziły paskudne tekstury w samochodzie, ale to absolutnie nie przeszkadza, a podobno najnowsze stery vN mają być zrobione właśnie pod tą grę. Premiera gry w polsce jest chyba 10 listopada, cena bardzo atrakcyjna bo chyba coś koło 89zł, gra jest po polsku, co akurat jest głupotą ale dzięki temu jest właśnie taka cena, a nie 259zł jak za Quake 4 :) No nic, czytałem już wszystkie opinie o CoD2, oglądam sobie screeny i czekam na premierę. Jak ktoś ma możliwość to proszę nakręcić Frapsem jakieś ciekawe akcje itp. Edytowane 29 Października 2005 przez nadmundo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 no troszke pograłem , full chodzi lepiej niż demo i textury są ok jak się recznie ustawi bo jak ustawiło auto to dokładnie miałęm takie textury jak na demie z dx9 , narazie tyle co pograłem to jest fajnie , akcja w zespole w którym nawet jest kobieta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 To może ktoś się wypowie na temat multiplayera ?:P Ile map i czy są jakieś nowe rodzaje gry :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Najmniejsze podteksty warezowe, rozmowy o piratach, pomaganie w uruchomieniu pirackich wersji itp. itd bedą karane BANEM.. Mam nadzieje że znacie róznice miedzy BANEM a zawieszeniem konta... Temat otwarty i nadzorowany przeze mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Po obejrzeniu screenów od Kucyka coraz bardziej mi się to podoba :) a właśnie...dalej mamy z góry nałożony plan (czyt. kampania amerykańska, później brytyjska a na końcu rosyjska) ??... mam nadzieję że zdążą rozesłać paczki przed 11 listopada...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 nie wiem jak innym userom ale mnie gra sie podoba. gralem niewiele ale klimacik jest niezly. juz na samym poczatku swietna scena jak stoimy w rozwalonym domu i dowodca mowi ze bedzie szturm niemcow. podchodze do okna a tam full wrogow w naszym kierunku. zajebista akcja, super motyw jak siedze w okopach i nad glowami czolgi przejezdzaja. swietnie gra sie na sluchawkach. na razie gra mi sie podoba, bardziej niz fear i q4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Po obejrzeniu screenów od Kucyka coraz bardziej mi się to podoba :) a właśnie...dalej mamy z góry nałożony plan (czyt. kampania amerykańska, później brytyjska a na końcu rosyjska) ??... mam nadzieję że zdążą rozesłać paczki przed 11 listopada...:| 1726397[/snapback] dalej plan jest nałożony, ale jest spox masz filmika: BOOOOM B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Wczoraj grałem trochę w multi z ludkami, serwer był na 28 osób, przed lufą biegało mi 10 swoich do tego 5 Niemców, a gra chodziło świetnie 80-90fps, jednak co z tego jak w DX 7.0 :( Na DX 9.0 gra wygląda bajecznie, ale mam po 20-30 (w pomieszczeniach 40fps). Nie wiem czy to wina źle napisanego kodu czy niedporacowanych sterowników? Bawiłem się configu i zaobserwowałem, że podnosi nieco płynność zmniejszczenie "seta r_anisotropy" z 8 na 2 ;) Jak znajdziecie jeszcze tipsy dzięki, którym obraz straci minimalnie na jakości, a gra stanie się płynna to piszczcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 mi w niektórych otwartych przestrzeniach przy ostrych rozpierduchach spada do 35fps więc :? fakt, że jest włączone wszystko co się da, no ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ja w rozpierduchach mam po 15fps ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 jeszcze jeden filmik ukazujący piękną graficzke: COD2_1 [9mb] B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRtZ Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) gre zamówiłem w piątek i powinna w poniedzialek albo we wtorek być i podziele się wrażeniami B) ale patrzac na te screeny i filmiki co dał kucyk to spadłem z krzesła ta gra wymiata i grafika też mam nadziejie ze na moim nowiutkim radku X800GTO pogram w dx9 z przyzwoitą płynnością pozdro :) Edytowane 30 Października 2005 przez MaRtZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) Po wyłączeniu cienie, w tej grze cienie nie odgrywają takiej roli jak np w D3, gra chodzi w znośnie 20-40fps ;) Przetestuję różne sterowniki, zobaczymy czy zmiana driveró coś pomoże. Kilka skrinów z misji treningowej: http://img480.imageshack.us/my.php?image=shot00365sq.jpg http://img476.imageshack.us/my.php?image=shot00229kg.jpg http://img482.imageshack.us/my.php?image=shot00423qt.jpg http://img480.imageshack.us/my.php?image=shot00440oi.jpg Edytowane 30 Października 2005 przez IchBinLaden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Krotkie pytanie - jaka jest komenda na pokazywanie fps w COD2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...