LOBO Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 albo podaj hasło w opcji password na dle ekranu i potem wpisz connect - też powinno pójść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 wpisujesz według kolejnosci: \password tweakcod2 \connect 149.156.87.86:22004 i wchodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) @Onio nie zjadłeś przypadkiem seta ? /seta password Edytowane 8 Listopada 2005 przez Qn'ik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 najlepiej użyć The All-Seeing Eye wpisac serwer do ulubionych, w opcjach wpisac hasło i można wchodzić bez żadnych komend w consoli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 nie działa mi fraps buu ktoś ma pomysł? da sie wpisac w kosoli zeby nam fps pokazywalo bo fraps mi nie chce dzialac?pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 tak jest... /cg_drawfps 1 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 @Onio nie zjadłeś przypadkiem seta ? /seta password nie trzeba - wystarczy \password (wpisz w konsoli to zobaczysz ;p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 I jak tu sie nie denerwowac ?? premiera znowu przesunieta, na ultimie.pl pisze teraz ze bedzie 18 :/ (sic!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 ' date=' 9 Lis 2005, 09:55' post='1746134'] I jak tu sie nie denerwowac ?? premiera znowu przesunieta, na ultimie.pl pisze teraz ze bedzie 18 :/ (sic!) tez to zauwazylem :/ chyba sobie leca za przeproszeniem w ch*** :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 :|... na wirtusie nadal widniej 10.11... wysłałem im maila z pytaniem co i jak...zobaczę co odpiszą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 http://www.lem.com.pl/db.php?produkt=595 wiec wszedzie bedzie NIE wczesniej niz 18 :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Psia mać...:|... W tym momencie przegięli ostro...to już 2 przełożenie premiery... ale nic...postanowiłem sobie że nie tknę pirata i słowa dotrzymam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Witam. mam dwa pytanka czy wyszedłu już jakiś patch do call od duty 2 i jakie są waszym zdaniem najlepsze stery dla ATI, konkretnie x800GTO2@x850XT PE?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 5.11 lub 5.10a. Po zaaplikowaniu tego autoexec'a gram w 1280x1024 z AAx2 lub bez (w zależności od misji ;)) w dx9.0 i jest płynnie (choć karta musi być ustawiona prawie na max'a: c570, m1220. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 mi się coś popsuło z tą gierą...keidyś było ultra płynnie w dx9, teraz skacze;/ i to dosć poważnie nawet w misjach które grałem wcześniej i były w 100% płynne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) potrzebna mi pomoc! otóż, grałem sobie przed chwilą w SP (w celu ukończenia gry i na dobre uruchomienia MP ;)) no i pupa, bo w jednym miejscu (tam gdzie wskazuje radar na mapie) nie wiem co mam zrobić. (po wciśnięciu TAB jest tylko wzmianka o zabezpieczeniu miasta (Secure the town of W*** - miasto na W, nie pamiętam)) oto cała sytuacja na filmiku: http://media.putfile.com/pomocy Edytowane 10 Listopada 2005 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 potrzebna mi pomoc! otóż, grałem sobie przed chwilą w SP (w celu ukończenia gry i na dobre uruchomienia MP ;)) no i pupa, bo w jednym miejscu (tam gdzie wskazuje radar na mapie) nie wiem co mam zrobić. (po wciśnięciu TAB jest tylko wzmianka o zabezpieczeniu miasta (Secure the town of W*** - miasto na W, nie pamiętam)) oto cała sytuacja na filmiku: http://media.putfile.com/pomocy Szczerze mowiac to nie wiem, o co chodzi :|. Moze cos po drodze zapominasz zrobic :?: Moze pokrec sie w dalsze strony, bo zauwazylem, ze zolnierze chodza za Toba... Takze polaz, gdzies, moze gdzie niegdzie niemiec zostal, i chodzi o to, abys wszystkich zabil. Przejdz cala mape w dlugosci i problem powinien sie rozwiazac, a jak nie to wtedy blad gry :?. Jeszcze nie dotarlem do tej misji, takze nie powiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Dopiero skończyłem gierkę na veteranie. Momentami było ciężko, ale udało się. Właśnie miałem teraz tą misję, w której pomocy potrzebuje AAF. Tam chodzi dokładnie o wyczyszczenie z niemców miasta. Niby po wysadzeniu czołgów powinni mieć swój punkt oporu tylko w tym jednym miejscu. Ale tam gdzie jeździł czołg sporo ich łaziło, może któryś się gdzieś ostał. Tak jak mówi M@ły zwiedź to miasto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Sorki za pytanie.Ale czy ktoś mógłby mi powiedzieć na której stronie topica moge znaleźć rozwiązanie problemu z błędem DirectX?? Postępowałem zgodnie z tym co w FAQu i dalej to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORSZCZACHA Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Mam taki oto problem. w misji: June 5 ,1944,2100 hrs Aboard the Huś Amstergam overeast, rugh seas, 57F PC jak niżej , po wgraniu tej misji dobiegam do muru i komp mi sie restartuje i tak cały czas.Ręce mi opadają .Pc stabilny więc żadne tam ustawienie nie wchodzi w rachubę ,nawet na defaultowym ustawieniu to samo.Quake4 -skończony bez zająknięcia na full detalach ,a tu co bym nie ustawił w opcjach tej gry i tak jest restart ,i to w jednym punkcie.Myślę iz jakiś chyba patch jest potrzebny czy ktoś może spotkał się już z tym problemem!!!! kieruję pytanie do użytkowników AMD 64.!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Szczerze mowiac to nie wiem, o co chodzi :|. Moze cos po drodze zapominasz zrobic :?: Moze pokrec sie w dalsze strony, bo zauwazylem, ze zolnierze chodza za Toba... Takze polaz, gdzies, moze gdzie niegdzie niemiec zostal, i chodzi o to, abys wszystkich zabil. Przejdz cala mape w dlugosci i problem powinien sie rozwiazac, a jak nie to wtedy blad gry :?. Jeszcze nie dotarlem do tej misji, takze nie powiem. właśnie problem polega na tym, że ja już nawet misję zaczynałem od nowa, i nic. lol. e tam czas na multiplayer B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 właśnie problem polega na tym, że ja już nawet misję zaczynałem od nowa, i nic. lol. e tam czas na multiplayer B)Jeden kolego potwierdzil to co Ci napisalem: Dopiero skończyłem gierkę na veteranie. Momentami było ciężko, ale udało się. Właśnie miałem teraz tą misję, w której pomocy potrzebuje AAF. Tam chodzi dokładnie o wyczyszczenie z niemców miasta. Niby po wysadzeniu czołgów powinni mieć swój punkt oporu tylko w tym jednym miejscu. Ale tam gdzie jeździł czołg sporo ich łaziło, może któryś się gdzieś ostał. Tak jak mówi M@ły zwiedź to miasto... Czyli jednym slowem, jak juz jestes w tym miejscu, gdzie nie wiesz co robic, laz po calym miescie, w kazdy zakatek (bo siedza za sciana i beda tak stali do jutra) jak wszystko sprawdzisz, idz do miejsca na kompasie, napewno misja zostanie skonczona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 To jest kurde nie do przejścia! dwóch kolesi z wyrzutnia rakiet na dachu dwóch na ziemi i jeszcze czołg! A ja jade jakims [ciach!]em z kiepawym działkiem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Eeee poproboj - proste (za 2,3 razem mi wyszlo) ;) Chyba ze masz ostatni stopien trudnosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Gram na Hardzie, ale juz mi sie udało sciagnalem z karabiunu tego kolesia z góry potem pojechalem czolg i z drugiego karabinu dwóch pozostałych kolesi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam Gram w misji amerykanów gdzie trzeba położyć zieloną flare na dachu bunkra.Gdzie jest ta flara ? Gram na veteranie. Pomoże ktoś ? THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam^ Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Witam Gram w misji amerykanów gdzie trzeba położyć zieloną flare na dachu bunkra.Gdzie jest ta flara ? Gram na veteranie. Pomoże ktoś ? THX musisz wejsc na dach tego bunkru i tam zauwazysz taki zolty granat, podchodzisz do niego naciskasz F i robi sie zielono :P Edytowane 11 Listopada 2005 przez sadam^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 ok znlazłem .Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 To jest kurde nie do przejścia! dwóch kolesi z wyrzutnia rakiet na dachu dwóch na ziemi i jeszcze czołg! A ja jade jakims [ciach!]em z kiepawym działkiem! nawalaj z broni zwykłej a nie tego działa na samochodzie, a tak w ogóle to tu się dopiero zacznie zabawa z tymi bazookami :rolleyes: co do tej misji gdzie ugrzęzłem, to zacząłem od 2 misji wstecz od tej i się udało, nawet się nie spodziewałem...że to już koniec! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Ja gre przeszedlem jest boska!!! ale jak dla mnie za krotka ( dodam ze przechodzilem ją tydzien!!) no i dzis zaczolem grac od nowa i troche te spadki fps wkurzaja wiec wszedlem sobie w configa players->save->config i tam gdzie pisze dx9 wpisalem dx8 i o dziwo cos sie stało bo mam o kilka klatek wiecej!! i przedtem jak patrzylem przez binocle;P fps spadala do 14-16 gdy wracalem do normalnego widoku fps wynosil 26 a teraz tyle samo jak patrze przez bincole i normalnie:] cud. I jescze nie ma takiego lekkiego rozmycia w stalingradzie jak ten snieg pada ale snieg i te wszystkie efekty sa!:D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...