quartzXXI Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Cześć. Święta się zbliżają, więc szukuję się do kupna jednej nowej gierki FPP. Oczywiście mowa tu o 3: - CoD2 - Battlefield 2 - F.E.A.R TO mój częściowy cytat z FEAR-a. W każym razie tam nikt już prawie nie zagląda. WIęc właśnie o to mój problem. CO wyda się najlepszym wyborem biorąc pod uwagę JAKOŚĆ ?? Aha, zależy mi też na multi chociaż z moim 128............. :rolleyes: Poradźcie coś ;) Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 nad tym bym się zastanawiał CoD2 vs Battlefield 2 bo feara raczej bym nie brał pod uwagę :) zależy co lubisz bardziej II wojnę światową czy czasy współczesne. To zależy tylko i wyłącznie od ciebie jaki rodzaj gry preferujesz. Najlepiej zagraj w obydwie gry i zobacz która bardziej ci się spodoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 neo 128 wystarcza i do coda i do bf (sam gralem w obie gry wiec wiem :P) BF'a bardziej bym polecal w sumie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Templer Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Nie chce mi sie przegladac calego forum.Mam tylko pytanie czy jest juz mod dla CoD2 i program antychiterski. Chodzi o mod zwiekszajacy realizm bo teraz to jest tylko dobra konwersja z XBOX360 dobra dla konsolowcow i dzieci. No i czy pasek energi jest? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Nie chce mi sie przegladac calego forum.Mam tylko pytanie czy jest juz mod dla CoD2 i program antychiterski. Chodzi o mod zwiekszajacy realizm bo teraz to jest tylko dobra konwersja z XBOX360 dobra dla konsolowcow i dzieci. No i czy pasek energi jest? :mur: Mod to nie wiem, moze gdzies jest (na niektorych serverach sa), "antycziterski" program czyli PB lub DVS, bedzie bo jak narazie nici. Musisz sie pomeczyc z cziterami. Pasek energi - HUD - jest, ale na serverach, gdzie jest pureserver wlaczony, a Ty masz wpisana komende. Jak zwykle pisze kazda rzecz 5 razy, a wszystko jest w FAQ, i w temacie co druga strone sa wzmianki, o problemach przez Ciebie poruszonych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Mod to nie wiem, moze gdzies jest (na niektorych serverach sa), "antycziterski" program czyli PB lub DVS, bedzie bo jak narazie nici. Musisz sie pomeczyc z cziterami. PB nie bedzie - DVS tez nie ;] DMW robi program ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Witam. Mam zamiar kupić CoD 2 tylko powiedzcie mi czy tryb multi jest dobrze zrobiony (czy jest lepszy od CoD 1 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 lepszy to pojecie względne... niektórym sie podoba - innym wręcz przeciwnie - wiec nie dowiesz sie dopóki sam nie potestujesz... jeżeli interesujesz sie troche graniem w sieci to moge ci podpowiedzieć że multiplayer cod1 umiera jeżeli chodzi o rozgrywki klanowe - wszyscy przechodzą na cod2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 PB nie bedzie - DVS tez nie ;] DMW robi program ;] i bardzo dobrze, punk buster to syf : zamula kompa, niekiedy zawiesza gre, czasem nawet blue screny ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 jeżeli interesujesz sie troche graniem w sieci to moge ci podpowiedzieć że multiplayer cod1 umiera jeżeli chodzi o rozgrywki klanowe - wszyscy przechodzą na cod2. Mysle, ze to bedzie chwilowe i czesc napewno wroci do CoD 1. i bardzo dobrze, punk buster to syf : zamula kompa, niekiedy zawiesza gre, czasem nawet blue screny ... Zadnego z powyzszych twoich stwierdzen Ja, ani zadny z moich kolegow niezaobserwowal :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Mysle, ze to bedzie chwilowe i czesc napewno wroci do CoD 1. Zadnego z powyzszych twoich stwierdzen Ja, ani zadny z moich kolegow niezaobserwowal :blink: watpie, multi nie rozni sie az tak bardzo, a cod1 sie juz wielu osobom znudzil wystarczajaco, zeby przejsc do cod2, nawet jesli ten poczatkowo nie spelnia naszych oczekiwan, to im wiecej sie w to gra tym bardziej wciaga, mapy sa bardzo zroznicowane, od takich gdzie kluczowym punktem ataku/obrony sa granaty na samym poczatku z respa do takich gdzie kluczem do wygrania sa dobre podchody :P ja np. wiem ze na 99% nie wroce do 1, po formacie nawet jej nie zainstalowalem zeby mnie nie kusilo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 A fajne są mapy ? PS 24.12.05 będę miał już CoD 2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (...) ja np. wiem ze na 99% nie wroce do 1, po formacie nawet jej nie zainstalowalem zeby mnie nie kusilo ;] Jak zrobia sensowny soft antycheaterski do CoD2 to tez przejde na 99%, narazie gram tak 1/3 w 2 a 2/3 czasu w 1. A fajne są mapy ? Jakies takie mniejsze niz w CoD1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 W koncu sie zmobilizowalem i skonczylem CoD'a 2. Przeszedlem 2 gry niemal w tym samym czasie (przed nia PoP) i z obu jestem bardzo zadowolony.CoD2 to obecnie najlepsza symulacja WW2 powstala na jaka kolwiek platforme.Gra warta w pelni swoich pieniedzy.Jesli ktos jakims cudem jeszcze nie gral to niech sie ine zastanawia tylko biegiem do sklepu - idealny prezent na gwiazdke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 http://cod.cwr.pl/index.php?option=com_rem...parent=category spolszczenie 100% do cod 2 :) m@ły dodaj do faqa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 hydro - wszystko ok, ale symulacja ??...shooter, nie symulacja.. idę oblukać to spolszczenie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 http://cod.cwr.pl/index.php?option=com_rem...parent=category spolszczenie 100% do cod 2 :) w sklepach jest tylko polska wersja... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 1826529[/snapback] w sklepach jest tylko polska wersja... :> A Ty sie juz tak nie czepiaj, wazne ze bedzie w FAQ do sciagniecia :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 http://cod.cwr.pl/index.php?option=com_rem...parent=category spolszczenie 100% do cod 2 :) A jak to się instaluje ?:huh: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 kapiujesz do main :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 oK! Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 W koncu sie zmobilizowalem i skonczylem CoD'a 2. Przeszedlem 2 gry niemal w tym samym czasie (przed nia PoP) i z obu jestem bardzo zadowolony.CoD2 to obecnie najlepsza symulacja WW2 powstala na jaka kolwiek platforme.Gra warta w pelni swoich pieniedzy.Jesli ktos jakims cudem jeszcze nie gral to niech sie ine zastanawia tylko biegiem do sklepu - idealny prezent na gwiazdke :) A napisz hydro2 z jakim dx grasz. Proszę nie doszukiwać się tu żadnych podtekstów. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 jednak będzie PB - alleluja... http://www.gamershell.com/companies/activision/267914.html oby dało sie naraz zaplikować PB i DMW na 1 serwie... tak coby zminimalizowac możliwość czitowania - chociaż i tak pewnie to obejdą ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zapowiedz jest na wczesny rok 2006, czyli pewnie I kwartal z poslizgiem do kwietnia. Do tego czasu na bank wyjdzie DMW (juz cos kolo 10 stycznia). Najzwyzej beda 2 softy anty-cheat, ciekawe tylko czy bedzie mozna zainstalowac obydwa po stronie klienta i serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 DMW zapowiadało sie już na święta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Obsuneli sie zapewne z terminem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 (edytowane) gnz pod jakim nickiem grasz na tym servie pawera?? omG! ?? czy to może power ?? Edytowane 22 Grudnia 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 gnz pod jakim nickiem grasz na tym servie pawera?? omG! ?? czy to może pawer ?? jak juz to powera :P omG! to inna osoba z naszego klanu ;] gnz gra pod roznymi nickami bo przewaznie jest ostatni i mu wstyd :) a tak na powaznie to gnz wymysla rozne zryte nicki i czasami trudno sie domyslic czy to on czy kto inny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 to nie serwer powera a nasz ;p zagadam do ciebie na o2 jak bede wchodził i lamił ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N e r v o u s Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Dobre wieści: W 2006 ma się pojawić patch zawierający nowe mapy i antycheat punkbuster :D źródło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...