Mareczek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Słuchajcie, może to banalny problem, ale za cholerę nie mogę sobie z nim poradzić. Wczoraj kupiłem CoD 2 i chciałem sobie pograć na kilku polskich serwerach, ale nie mam pojęcia jak dodać serwer do Ulubionych po IP. Serwer do ulubionych mogę dodać tylko klikając na już wyświetlony, a jak dodać go po IP? Nigdzie nie widzę zakładki "Ulubione", gdzie ona jes?. Nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedzi na to pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 wgraj The All-Seeing Eye :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 To gra sama z sobie nie ma takiej zakładki? Wydawało mi się, że skoro można z jej poziomu dodać serwer do ulubionych, to taka zakładka powinna być. W CS'ie czy BF2 nie ma takiego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Kurde ma ktos taki problem jak ja lub wie jak go rozwiazac? :/ stery najnowsze, do plyty glownej tez, dx9 itp... #@% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 to nie jest zadna zakładka tylko oddzielny program :0 http://videogames.yahoo.com/multiplayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madster Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Czy wy też macie zamiasy cieni kwadraty pod nogami ludzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 + minumum detali i rozdziałka 640x480 mam rozumiec tak?? :rolleyes: Już jest dobrze. Reinstal gry, reset ustawień, małe czyszczonko systemu i jest dobrze. A grałem 1024x768 w dośc wysokich detalach, bez cieni i wygładzania. 30-50FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 screeny prosze bo nie wierze ze na 9600 masz 30-50 fps, tylko nie dawaj screenow scian, tylko w jakiejs akcji, na otwartych przestrzeniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Power... uwierz da sie grac na 9600pro w dx9 z plynnoscia. Widzialem na wlasne oczy u kumpla, dziwne troche bo na wiele lepszych kartach jest makabra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) screeny prosze bo nie wierze ze na 9600 masz 30-50 fps, tylko nie dawaj screenow scian, tylko w jakiejs akcji, na otwartych przestrzeniach Power... uwierz da sie grac na 9600pro w dx9 z plynnoscia. Widzialem na wlasne oczy u kumpla, dziwne troche bo na wiele lepszych kartach jest makabra. Raczej to jest nierealne. ;] Grajac na dx7 mialem taki framerate na mojej karcie, daje nawet scr na potwierdzenie (z walki). Na dx9 drastycznie spadalo. http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=1671744 Edytowane 21 Stycznia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Power... uwierz da sie grac na 9600pro w dx9 z plynnoscia. Widzialem na wlasne oczy u kumpla, dziwne troche bo na wiele lepszych kartach jest makabra.ja tylko czekam na screeny pokazujace ta plynnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 u mnie na 6800 chodzilo miodzio do pewnego momentu na dx9 byly pryciecia ale ogolnie chodzilo spoczko. a potem nagle nie moglem sie nawetrozejrzec tak cielo. czemu nie wiem a w dx7 elegancko juz szlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 157.158.40.209:28960 SD 157.158.40.209:28964 CTF 156.17.80.207:28960 217.96.123.2 port 28960 Pretorians.pl Polskie serwery z obsługą DMW! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Już jest dobrze. Reinstal gry, reset ustawień, małe czyszczonko systemu i jest dobrze. A grałem 1024x768 w dośc wysokich detalach, bez cieni i wygładzania. 30-50FPS i oto specjalnie dla uzytkownika bielas22 (pozdro :) ) powtorze po raz kolejny: loooooooooooooooooool (tym razem dluzszy lol ;) ) chyba raczysz sobie kpić z porzadnych i MYŚLĄCYCH LUDZI...ja w 1024x768 w wysokich detalach bez AA (czyli tak jak ty) na gf6800 mialem straszny framerate w dx 9.0..dalo sie grac ale czesto spadalo do 20fpsow... a ty na radku 9600pro z epoki kamienia łupanego jedziesz tak??? taaaaa...wez znajdz sobie dzieci na podworku aby wciskac takie kity :? ja naprawde chyba zaloze temat "czy jestes za % dla ściemniaczy/bajkopisarzy itp" :? Edytowane 21 Stycznia 2006 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 lukk, nie patrz na to ze miedzy twoja a jego karta jest 200(lol? 400? nie wiem ;s) roznicy. Gra jest lipnie zrobiona i moze dzialac na jednych kartach lepiej, na innych gorzej. Potwtarzam poraz kolejny, ze widzialem u kumpla na 9600pro plynna gre w dx9, u mnie jest na odwrot - nie da sie grac na dx9... Wiem ze to bezsens ale tak jest naprawde ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzbin Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Czy wszyscy z was słyszą odgłos upadającej łuski po strzale? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Hm... w ckm'ie slysze, i w jakich tam broniach paru... w niektroych tak, w niektorych nie ;) BTW. Macie tak, ze ziemia/podloga na okolo 4 metry od was jest rozmazana i jak sie przyblizacie to robi sie bardziej wyrazista? Edytowane 22 Stycznia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ja mam 9600pro. Gra faktycznie chodzi płynnie w DX9... ... przy detalach na minimum i rozdzielczości 640x480. Inaczej się nie da :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 to musisz miec wybrakowanego 9600 :D bo przeciez adi_em w high detalach i 1024x768 mial 30-50 fps :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Moze ktos dla mnie to sprawdzic? Zalezy mi na tym... spojrzcie na screena 1&2 i porownajcie ten "parapet" nad celownikiem troszke. Mam tak w paru miejscach. tez tak macie?? moze ktos sprawdzic? http://img7.imageshack.us/my.php?image=shot00179yw.jpg http://img7.imageshack.us/my.php?image=shot00160vl.jpg Takie jakies poszarpane mam tekstury. Bylbym bardzo wdzieczny jakby ktos to sprawdzil! pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzbin Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 @Pioorek Tekstury na screenach wygladają całkiem dobrze. A to, że w pewnej odległości tekstury zozmydlają się, a jak się podchodzi to się wyostrzają, jest normalną sprawą. Tak jest zbudowany engine i nad tym pracuje akcelerator 3D. Jak masz dostęp do Quake (pierwsza część) to zobacz jak tam to było rozwiązane - w czasach kiedy akceleratory zaczynały pojawiać się na rynku (VooDoo, Riva TNT). To było dopiero rozmydlanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Moze ktos dla mnie to sprawdzic? Zalezy mi na tym... spojrzcie na screena 1&2 i porownajcie ten "parapet" nad celownikiem troszke. Mam tak w paru miejscach. tez tak macie?? moze ktos sprawdzic? http://img7.imageshack.us/my.php?image=shot00179yw.jpg http://img7.imageshack.us/my.php?image=shot00160vl.jpg Takie jakies poszarpane mam tekstury. Bylbym bardzo wdzieczny jakby ktos to sprawdzil! pozdrawiam na ile masz ustawione AF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Jak ok? NO nie wiem ludzie wy slepi jestescie? ;/ nie widzisz jakie poszarpane jest? -_- Power - antyliasing mam na 4x jezeli o to chodzi ;] tylko to mam wlaczone z "dopalaczy". Mam nadzieje ze to zauwazyles (te poszarpanie). Na tym 2 screenie widac tylko ze inny kolor jakby, ale tak naprawde to taka poszarpana tekxtura... Edytowane 23 Stycznia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 chodzi mi o AF czyli filtrowanie, a nie AA :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) Jak ok? NO nie wiem ludzie wy slepi jestescie? ;/ nie widzisz jakie poszarpane jest? -_- Power - antyliasing mam na 4x jezeli o to chodzi ;] tylko to mam wlaczone z "dopalaczy". Mam nadzieje ze to zauwazyles (te poszarpanie). Na tym 2 screenie widac tylko ze inny kolor jakby, ale tak naprawde to taka poszarpana tekxtura... ty a ta mucha przelatujaca po lewej ma tez poszarpane skrzydełka..widziales?? :blink: :blink: :lol: a teraz na powaznie..stary wez Ty graj w ta gre a nie wymyslasz cuda na kiju :? gdzie tam jakies poszarpanie?? no cos tam moze tyci nierównego jest , ale jak to ci przeszkadza to wlacz sobie AAx16 w sterach i daj spokoj..boze naprawde rozumiem jakby ci nie wygładzało broni (a Bronia gładka musi być to wiadomo :lol: :lol: :lol: :lol: ;) )..ale to?? @bielas22 - ten lol to nie był DO ciebie tylko specjalnie DLA ciebie ;) bo mowiles abym nie uzywal tyle loli :) a ten lol byl skierowany do kolesia co wymiata na radku 9600pro..to ze tobie chodzi w dx 9.0 to oczywiste Edytowane 23 Stycznia 2006 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 na 9600pro da się grać na dx9(tylko o dziwo gierka nie wygląda jak na dx9) porównuje co u siebie widze(pewnie sama gra obcina opcje) , ja komuś przycina to wystarczy agp size ustawić na 256mb i po problemie(textury na extra) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) AF - off. Lukk no wiesz nie widzi mi sie gra jak sobie biegne i patrze na budynek a tam tekstura jakby ucieta, ide dalej i textura jedna mryga... ten screen to jeden przyklad. Edytowane 23 Stycznia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Oto screeny: Ogólnie chodzi dobrze. Potrafi zwolnić tylko przy dużej ilosci efektów cząsteczkowych czyli dymy itd. bo mam tylko 4 potoki. I nie gram na detalach HIGH tylko w miare wysokich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 na tych screenach gierka lipnie wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Repoman Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 o LOL ale znalazlem :blink: Plagiat http://www.pcgry.pl/forum.php?id=440&sub=post Plagiatorstwo i złodziejstwo się szerzy w internecie! Przykłady: PCGry: "Tak, więc możemy zacząć jako żołnierz, jedynie szeregowy Vassilij (Zajcefff) Ivanovich Kosolov armii sowieckiej. Grając tą postacią, walczymy podczas inwazji Niemiec na Rosję. W dalszej części gry przyjdzie znaleźć się również na ulicach Moskwy i nie dopuścić do podboju ZSSR." > XXX.: "Tak, więc możemy zacząć jako żołnierz (szeregowy Vassili Ivanovich Kosolov) armii sowieckiej, walczący podczas inwazji Niemiec na Rosję, aby później znaleźć się na ulicach Moskwy i nie dopuścić do podboju ZSSR, przepędzając blitzkierg." nawet maleńki błąd ten sam ZSSR PCGry: "Ostatnim frontem, na którym przyjdzie graczowi zmierzyć się z siłami osi, będzie ten, który powstał w późnych latach II wojny światowej i stał się symbolem wielkiego poświęcenia i odwagi dzięki kluczowej dla jego utworzenia operacji inwazji na plaże w Normandii (Północna Francja)." > XXXX "... zostaniemy uraczeni ostatnim frontem, na którym po raz kolejny przyjdzie zmierzyć się z siłami wroga. Teren walk powstał w późnych latach drugiej wojny światowej, stając się symbolem wielkiego poświęcenia i odwagi. O czym mowa? Oczywiście o inwazji na plaże w Normandii (to chyba najlepszy etap w grze)." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...