sadam^ Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) gram w mohaa i tam oficjanym antycheatem jest dmw i powiem ze dmw scanner 2.8 jest za darmo a dmw scanner 3 jest platny, dmwscanner 3 rozni sie kilkoma rzeczami ( auto screeny, ma nawet panel admina w grze :) i jesze jakies tam [ciach!]lki) oczywiscie dmw client se 1.10 ( chyba aktualny teraz) jest za free teraz moj problem z cod2 jak chce wejsc na jakis serwer to pierwsza mapa mi sie laduje normalnie ( 20-30 sek ) ale kiedy jest zmiana mapy to 2 laduje sie 5min i przy koncu wyskakuje "server disconnected", mam oryginalna gre, moze to przez to ze mam 256ram :s ale to chyba by i 1sza mapa sie dluzej ladowala, moze ktos mial tak samo i wie jak rozwiazac ten problem bo jest to uciazliwe jak nie mozna pograc 2 map na serwie :x edit kiedy proboje wejsc na serwer na ktorym jest S&D to 1 mapa sie laduje i przy wyborze teamu sie gra wiesza :| na tdm i calej reszcie 1 mapa sie laduje normalnie ;x Edytowane 4 Lutego 2006 przez sadam^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Sorrki za mały off topic ale mam pytanie odnośnie cod. Otóz niby na rynku rosyjskim sa 2 inne wersje cod`a których nigdzie indziej nie ma. Call Of Duty: Operation Abver i Call of Duty: Secrets of the Third Reich. Wszystkie informacje o tych grach sa w języku rosyjskim. Wie ktoś moze coś wiecej na ich temat?? http://www.codcenter.net/news.php Jest tez jakaś wzmianka na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 pierwsze slysze/widze :huh: ale na scrrenach grafa jest z jedynki czyli to moze byc jakis oficjalny modzik albo dodatek/rozszerzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam Czy jest możliwe odpalenie CoD2 w oknie ?? Albo jestem ślepy, albo programisci dali ciała [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam Czy jest możliwe odpalenie CoD2 w oknie ?? Albo jestem ślepy, albo programisci dali ciała [; a ALT+ENTER nie dziala ? (pisze z pamieci, gierka juz odinstalowana) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniak GeForce FX Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 spoko gierka ekstra grafa tylko troche krótka i za łatwa (jak ktoś przeszedł już CoD 1 na veteranie 10 razy bez cheatów modód itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzbin Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Cod 1 nawet na poziomie zawodowiec jest łatwy. Jedynie ostatnie misje z kampanii (brytyjskiej i amerykańskiej) sprawiają trochę kłopotów. Cod2 z poziomem trudności zaadresowany jest chyba do graczy paro-paronastoletnich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 ot: przejdzcie sobie cod1 pistoletem na najtrudniejszym poziomie to pogadamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Kiedyś grałem, w taki modzik do CoD plaża Omaha ale........Niemcami. Więc mozliwe to to, bo tamto to takie demko było, fajnie się nawet grało ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Jakby ktos chciał odpalic w oknie to : r_fullscreen [0,1] - If set to 0, changes from fullscreen to windowed mode. This can help performance if the window is smaller than your current desktop resolution. Game must be restarted for windowed mode to come into effect......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Cod 1 nawet na poziomie zawodowiec jest łatwy. Jedynie ostatnie misje z kampanii (brytyjskiej i amerykańskiej) sprawiają trochę kłopotów. Cod2 z poziomem trudności zaadresowany jest chyba do graczy paro-paronastoletnich. Jak dla mnie to cała frajda z tej gry to Multiplayer. Singleplayer to chyba tylko zeby sobie postrzelać i pooglądac bronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja mam cos chyba skopane z softem ?? Na najniszych detalach i 800x600 mam 1-12 fpsow. Tylko wlaczylem gre...chcialem singla sprobowac. Hmm zastanawiam sie od czego to moze byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 odpal gre w dx7 :) bo na 100% masz dx9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 odpal gre w dx7 :) bo na 100% masz dx9Wlasnie o to chodzi ze w ustawieniach mam dx7 ... czytalem jakis faq na necie i wszyskie ustawienia raczej mam na najnizsze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Może coś chodzi w tle - jakiś program, który dużo korzysta z dysku, p2p, defragmentacja ? Bo chyba nie te 64 MB pamięci na karcie graficznej są przyczyną. Nie w DX7... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Może coś chodzi w tle - jakiś program, który dużo korzysta z dysku, p2p, defragmentacja ? Bo chyba nie te 64 MB pamięci na karcie graficznej są przyczyną. Nie w DX7...No wlasnie nie mam pojecia co jest grane ??? Zadnego progsa nie mam w tle i Omegi 3.8.205. Jedno co mnie zastanawia to w omegach w SMARTGART™ mam AGP wylaczone ... ?? Tzn nie moge dac 2x 4x ani 8x Problem rozwiazany pomoglo zainstalowanie nForce_5.10_WinXP2K_WHQL_international.exe Edytowane 9 Lutego 2006 przez Snooze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Moze sa jeszcze tacy, ktorzy nie przeczytali. Calkiem mila dla oka recka. Widac, ze pisal ja dosc madry gracz, a nie podstarzale eloziomalki z CDA. http://pclab.pl/art18302.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 eeh multiplayer mnie troche zawiódł, niby fajny detmecz i inne standardowe tryby ale liczyłem na coś w stylu objectives jak w wolfku ET a tak single player krótki a mp taki se.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Gra jest ogólnie fajna, nie mam na co narzekać (ach te detale w dx 7 ;] ) poza tym, że jest strasznie krótka, po tym co widziałem w cod1 spodziewałem sie dłuższej rozgrywki, i to dużo dłuższej rozgrywki. Jak przeszedłem gre to normalnie wielkie rozczarowanie że to już koniec, spędziłem przy niej chyba mniej niż 12 godzin w sumie. Edytowane 28 Lutego 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Lepiej 12 spędzonych dobrze niż 20 takich sobie... zresztą - ogólnie coraz krótsze gry nam koderzy tworzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma6 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Jak usunąc wszystkike mody od call of duty 2 bo mam juz zasyfioną całą gre?????? Edytowane 1 Marca 2006 przez matma6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 mam to samo =/ moge sie dolaczac sie do kazdego serwera ale jak juz zaloze swoj na lanie to wywala mi jakis blad przez te mini modziki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 mody sa w katalogu main ... ewentualnie w glowym katalogu gry .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolw Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 witam mam pytanie o bindowanie klawiszy w trybie Multiplayer. Kiedys mialem ustawone ze jak nacisne np klawisz 1 to pod tym kawiszem byla podporzadkowana komanda glosowa p "Sniper" albo 'enemy down" jednak musialem przeinstalowac system i wszystkie moje bindy szlag trafił. Czy moze mi ktos powiedziec jak ustawic a raczej zbindowac komendy glosowe? bo zapomnialem jak to szło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 /bind 'klawisz' "openScriptMenu quickcommands 5" openScriptMenu - to te co masz do wyboru po wciśnięciu "V" : "quickresponses" "quickcommands" "quickstatements" np. /bind 1 "openScriptMenu quickstatements 3" po wciśnięciu 1 będzie - "I'm in position" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 mam gre juz jakis czas ale nie mialem czasu grac , ostatnio zabralem sie i w tym momencie ukonczylem gre wrazenia bardzo dobre podoba mi sie rozgrywka choc gra jest zdecydowanie za krótka :( ale przejdzmy do rzeczy : mam kompa jak z podpisu tyle ze procesor na 11x200 (2200 Mhz) i grafika chodzi obecnie bez podkrecania (500/1000) moge swobodnie zmieniac wszystkie opcje grafiki i jest ok ale jak tylko zmienie z directx 7 na 9 to po jakis 30 sekundach max minuta wylacza mi gre z bledem directx mam najnowszego directx-a wszystko z mojej strony jest w porzadku , ma ktos jakies sugestje ?? stery : 81.98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Ludzie pomocy podcza gry nastapil reset i po uruchomieniu systemu i wlaczeniu na nowo gry znikly mi moje savy. Jedynie mam do qyboru New Game prosze o pomoc ! Gdyby ktos dysponowal savem z egiptu a dokladnie po zdobyciu niemieckiego radia. prosilbym o kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locust Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Pomocy! Po zainstalowaniu COD2 wszystko pięknie się ładuje kiedy natomiast po wybraniu new game, wtrakcie wczytywania wyskakuje error: 2 sound files are missing or in bad format. Pomocy, jak temu zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 reaisntal gry ? brakuje ci jakis plikow albo sa one uszkodzone ;] idac dalej tym tropem - albo zle ci sie gra wgrala albo masz uszkodzny cd/obraz :P wiec przeinstaluj gre. powinno pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 http://nonsensopedia.wikicities.com/wiki/Call_of_Duty_2 ciekawostka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...