Skocz do zawartości
maly86

Call Of Duty 2

Rekomendowane odpowiedzi

Troszkę odkopię ;)

Witam

Mam niestety problem z tą grą. Posiadam super system zwany Vista Ultimate x64 i za nic nie chce mi ta gra odpalić. Wszystkie metody jakie znam to użyłem - tj. Uruchom jako Admin, inna zgodność (win xp), oraz patch 1.3.

Co najśmieszniejsze do instalacji Patcha gra działała TYLKO w Singlu... a w multi się wysypywała. A po instalce już w ogóle nie działa ;)

Ktoś zna rozwiązanie tego problemu ?? Wiem wiem zainstalować win xp i bedzie działać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas włączania gry (MP) pokazuje się ekranik startowy, za chwile czarny ekran się robi. Po chwili wyskakuje na pulpit i pojawia sie komunikat cod2_mp.exe nagle przestał działać.

Edytowane przez Drozda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może sterowniki zmień na jakieś nowsze. Albo poczekaj aż ATI coś wypuści. Ja pamiętam, że różne błędy i wywalanie do pulpitu w COD2 były spowodowane sterownikami, ale to było pod XP 32 bitowym i też na Radeonie, ale X1950PRO.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zainstalowałem patcha 1.3 i wszystko mi pieknie ładnie chodzi :wink: niestety coś mi się ostatnio z netem dzieje i co jakiś czas się wyłącza;/ tzn. podziała ze 20 min. i krap... nie działa na jakąś minute, czyli wychodzić trza z gry i tracić staty;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam problem. Gdy instaluje patcha 1.3v to mi wyskakuje taki błąd:

Setup not locate a valid installation of Call of Duty. Call of Duty must be installed before applying the patch.

Pomocy!! Plis. :mur: :angry:

Witam, mam ten sam problem. Grę mam oryginalną jednak nie mam nośnika do niej (kiedyś komuś pożyczyłem i wsiąkł). Do pewnego czasu grałem na wersji 1.0 ale widzę że teraz wszędzie są serwery 1.3 no i nie mam jak zainstalować tego patcha. Może da się to jakoś w rejestrze ustawić?

Ps. Grę "instaluję" poprzez kopiowanie całego folderu z płyty dvd na której zrobiłem sobie kopię z dysku twardego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to może coś na wersji 1.0? gram cały czas na 1.3 (clanbase itp. top3 w polskich teamach :)), ale na 1.0 można popykać bo mam serwa. Dam na prywatny i można się ugadać: 80.72.37.12:28704 haslo: war

jak coś to piszcie: 9439497

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w sumie to zaczynałem od cod2 jeśli chodzi o multiplayer w FPS'ach : ) ale idąc z biegiem czasu, tj. po przejściu na cod4 i cod5, kompletnie straciłem czucie gry w cod2 / : Różnica w samym czuciu gry, jaki i sposobie grania jest dość znaczna... przynajmniej jak niedawno odpaliłem cod2, to aż się przestraszyłem, bo 'lamiłem' niemiłosiernie :? :D więc raczej pozostanę przy nowszych częściach, które jednak nie różnią się tak między sobą, choć różnica w samej dynamice gry jest, nawet na serwerach taktyczno-realistycznych, na których głównie wieczorami lubię sobie pograć ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi