michael_21 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) wkoncu znalazlem troszke czasu i przetestowalem demo cod 2 i z tego o zauwyzylem za wiele sie nie rozni od pierwszej czesci ,no poza grafika ktora rzuca sie zaraz w oczy ;) ....na max detalach chodzila nawet plynnie (wszytskie mozliwe ustawienia na maxa) , ale juz na krawedzi mojego sprzetu gdyz klatki wachaly sie miedzy 20-35 fps co mnie zdziwilo gdyz grafika nie rozni sie wiele od starszych gier ktore duzo lepiej chodzily <_< ...mam nadzieje ze sie to w pelnej wersji zmieni i nie tylko osoby z high end komputerem beda mogly mialy mozliwosc zagrac z pelnym wypasem :-P pozdrawiam :-P Edytowane 21 Października 2005 przez michael_21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdiSk8 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 No sorki mój błąd nie doczytałem szczegółu ale to nie znaczy że musicie kontrować i wrzucać od razu :? Faktycznie po wyłączeniu opcji z tym dx.7 fps'y spadły o połowe ale w grafice nie zauważyłem za dużych różnic - spojrzcie sami: 1) http://img457.imageshack.us/img457/116/scr...unter0171yi.jpg 2) http://img457.imageshack.us/img457/116/scr...unter0171yi.jpg 3) http://img457.imageshack.us/img457/8230/sc...unter0194ht.jpg 4) http://img457.imageshack.us/img457/6200/sc...unter0209pp.jpg 5) http://img468.imageshack.us/img468/7042/sc...unter0217km.jpg 6) http://img468.imageshack.us/img468/6180/sc...unter0227rg.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 na tej karcie mozesz nie zobaczyc roznic (9550) jak bys mial jakiegos GeForce 6800 to wtedy bys ją zobaczył:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ja też mam 9550 i widzę wyraźną różnicę... Poza tym w opcjach masz jeszcze kilka rzeczy, które mógłbyś pociągnąć w górę.. dymy i inne [ciach!]ły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 na tej karcie mozesz nie zobaczyc roznic (9550) jak bys mial jakiegos GeForce 6800 to wtedy bys ją zobaczył:) 1712485[/snapback] a to dlaczego nie zobaczy?? ustawi na full wszystko i będzie mial to samo co na gf. ps. znacie moze jakieś stronki gdzie mozna kupić nowego coda razem z premierą w stanach 25.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 www.ultima.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 a to dlaczego nie zobaczy?? ustawi na full wszystko i będzie mial to samo co na gf. ps. znacie moze jakieś stronki gdzie mozna kupić nowego coda razem z premierą w stanach 25.10 1712680[/snapback] Chodziło mu chyba oto, że na 6800 jest pogorszenie jakosci obrazu, a na radkach wzrost jakości w stosunku do DX7 jest niewieli i dla tego może nie widzieć rónic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 www.ultima.pl 1713962[/snapback] Premiera odbędzie sie około dnia 04.11.2005 chodzi mi o ver. amerykanską której to premiera jest za 2dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Ściągnąłem sobie kilka trailerów w wysokich rozdzielczościach, aby zobaczyć jak naprawde wygląda ta gra(na swoim sprzęcie na takich ustawieniach nie za bardzo pogram). Powaliły mnie na kolana błyskawice w nocy, oraz fizyka gry. Na premiere czekam tylko po to, aby zobaczyć dobre screenshoty z game playu. Czas na modernizacje sprzętu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 fizyka to taka sobie, niczym nie zachwyca. mi się najbardziej podoba dym i cienie (lepsze niż w FEAR (bez SS) moim zdaniem). i czemu jak trafię w głowę to klient jeszcze żyje ?? (jeden z wielu bugów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 i czemu jak trafię w głowę to klient jeszcze żyje ?? (jeden z wielu bugów) 1714138[/snapback] bo ma helm? zalezy jak trafisz w glowe, czasami pocisk sie odbije, czasami helm mu spadnie, czasami go zabijesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 hmmm o tym nie pomyślałem :P dobra w szyję spróbuję i zobaczęjak jest : D:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 ...wal seryjką to na pewno padnie...:) co do premiery... szkoda że nie przed 1szym...:|...byłoby jak znalazł na długi weekend... byleby szybko paczka przyszła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 mam nadzieje, że miosja w demku nie jest najbardziej emocjonującym momentem z gry :wink: bo by było słabo, już tylko 2 dni do premiery, więc niedługo bedziemy grać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Jak dla mnie demo wymiata. Nigdy nie lubiłem tego typu gier, ale tą chyba sobie kupię :) (już chyba z 5 razy przeszedłem demko). Ktoś się orientuje jaka będzie cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ja nie mówie ze demk ojest daremne, jest fajne, ale nie cche zeby to było maks na co stac autorów, dem to i tka jestes słaby, ppomnóż przez 3 i wtedy wyjdzie ci ile ja je przchodziłem razy, oczywiscie do konca kazdy raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 nowe screeny :) http://www.callofduty-news.de/index.php?mo...s&news_id=13561 http://www.callofduty-news.de/index.php?mo...s&news_id=13547 http://www.callofduty-news.de/index.php?mo...s&news_id=13569 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek0206 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Brecourt wydaje się jakiś taki większy i ta wielka trawa, teraz to będzie dopiero kampienie ;) A tak poza tym to moje dwie ulubione mapy Dawnville Carentan są teraz jeszcze bardziej malownicze, niż były... Tylko niepokoi cały czas brak paska życia... ale myślę, że to nie będzie trudne do zmodowania, pewnie kilka drobnych zmian w configu i tyle... oo widzę, że będą też mapy z pojazdami... ee myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie (chociaż lepszy cod bez pojazdów) Będzie stary dobry CoD, tylko "fajowszy"... Dziś premiera oo uu oo szkoda że nie w Polandzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 juz sie nie moge doczekac :D :D :D :D oby było mozna pomajstrowac przy configu tak jak w quake4, bo gierka jest naprawde apetyczna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 super dziś premiera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 No super, podliczając jesienny wysyp hitów będzie w co grać do końca roku ;D Jakby jeszcze S.T.A.L.K.E.R i Prey wyszły to bym musiał urlop brać :] ---- co do COD2, to mam jedynie pozytywne skojarzenia .... będzie genialnie :] Pozdrawiam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Brecourt wydaje się jakiś taki większy i ta wielka trawa, teraz to będzie dopiero kampienie ;) A tak poza tym to moje dwie ulubione mapy Dawnville Carentan są teraz jeszcze bardziej malownicze, niż były... Tylko niepokoi cały czas brak paska życia... ale myślę, że to nie będzie trudne do zmodowania, pewnie kilka drobnych zmian w configu i tyle... oo widzę, że będą też mapy z pojazdami... ee myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie (chociaż lepszy cod bez pojazdów) Będzie stary dobry CoD, tylko "fajowszy"... Dziś premiera oo uu oo szkoda że nie w Polandzie... 1717674[/snapback] pasek zycia... i tu moze sie okazac ze bedzie to NAJGORSZA czesc gry, bo czytalem gdzies, ze zycie ma sie odnawiac (jak w demie) oby to nie byly prawda bo bedzie to ogromna porazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) Czy to prawda, że sugerowana cena będzie 139zł, czy tylko tak straszą, żeby już teraz zamówić za te 89zł? Edytowane 25 Października 2005 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 super dziś premiera :) 1717939[/snapback] A nie 4.11?? Gdzies to wyczytal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 EEE ... raczej nie... W sklepach zapewne cena będzie oscylować w granicach 100 zł (99-109)... W przedsprzedaży można za 79 kupić... ehh jeszcze 10 dni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 kurcze, jeszcze tyle trzeba czekać :-| a ja właśnie kończe fear-a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 W przedsprzedaży można za 79 kupić... 1718218[/snapback] Gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) Np tu www.wirtus.pl Edytowane 25 Października 2005 przez NEWYORKER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 No jest, tylko że DVD :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 E...kinówka, więc nie jest źle... może zrobią tak jak z BiA że i napisy można angielskie włączyć... nie pali się...do przyszłego piątku wytrzymam ...quake czeka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...