Skocz do zawartości
maly86

Call Of Duty 2

Rekomendowane odpowiedzi

wkoncu znalazlem troszke czasu i przetestowalem demo cod 2 i z tego o zauwyzylem za wiele sie nie rozni od pierwszej czesci ,no poza grafika ktora rzuca sie zaraz w oczy ;) ....na max detalach chodzila nawet plynnie (wszytskie mozliwe ustawienia na maxa) , ale juz na krawedzi mojego sprzetu gdyz klatki wachaly sie miedzy 20-35 fps co mnie zdziwilo gdyz grafika nie rozni sie wiele od starszych gier ktore duzo lepiej chodzily <_< ...mam nadzieje ze sie to w pelnej wersji zmieni i nie tylko osoby z high end komputerem beda mogly mialy mozliwosc zagrac z pelnym wypasem :-P

pozdrawiam :-P

Edytowane przez michael_21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No sorki mój błąd nie doczytałem szczegółu ale to nie znaczy że musicie kontrować i wrzucać od razu :?

Faktycznie po wyłączeniu opcji z tym dx.7 fps'y spadły o połowe ale w grafice nie zauważyłem za dużych różnic - spojrzcie sami:

1) http://img457.imageshack.us/img457/116/scr...unter0171yi.jpg

2) http://img457.imageshack.us/img457/116/scr...unter0171yi.jpg

3) http://img457.imageshack.us/img457/8230/sc...unter0194ht.jpg

4) http://img457.imageshack.us/img457/6200/sc...unter0209pp.jpg

5) http://img468.imageshack.us/img468/7042/sc...unter0217km.jpg

6) http://img468.imageshack.us/img468/6180/sc...unter0227rg.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na tej karcie mozesz nie zobaczyc roznic (9550) jak bys mial jakiegos GeForce 6800 to wtedy bys ją zobaczył:)

1712485[/snapback]

a to dlaczego nie zobaczy?? ustawi na full wszystko i będzie mial to samo co na gf.

ps. znacie moze jakieś stronki gdzie mozna kupić nowego coda razem z premierą w stanach 25.10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to dlaczego nie zobaczy?? ustawi na full wszystko i będzie mial to samo co na gf.

ps. znacie moze jakieś stronki gdzie mozna kupić nowego coda razem z premierą w stanach 25.10

1712680[/snapback]

Chodziło mu chyba oto, że na 6800 jest pogorszenie jakosci obrazu, a na radkach wzrost jakości w stosunku do DX7 jest niewieli i dla tego może nie widzieć rónic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnąłem sobie kilka trailerów w wysokich rozdzielczościach, aby zobaczyć jak naprawde wygląda ta gra(na swoim sprzęcie na takich ustawieniach nie za bardzo pogram). Powaliły mnie na kolana błyskawice w nocy, oraz fizyka gry.

Na premiere czekam tylko po to, aby zobaczyć dobre screenshoty z game playu.

Czas na modernizacje sprzętu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fizyka to taka sobie, niczym nie zachwyca. mi się najbardziej podoba dym i cienie (lepsze niż w FEAR (bez SS) moim zdaniem). i czemu jak trafię w głowę to klient jeszcze żyje ?? (jeden z wielu bugów)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i czemu jak trafię w głowę to klient jeszcze żyje ?? (jeden z wielu bugów)

1714138[/snapback]

bo ma helm? zalezy jak trafisz w glowe, czasami pocisk sie odbije, czasami helm mu spadnie, czasami go zabijesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie mówie ze demk ojest daremne, jest fajne, ale nie cche zeby to było maks na co stac autorów,

dem to i tka jestes słaby, ppomnóż przez 3 i wtedy wyjdzie ci ile ja je przchodziłem razy, oczywiscie do konca kazdy raz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brecourt wydaje się jakiś taki większy i ta wielka trawa, teraz to będzie dopiero kampienie ;)

A tak poza tym to moje dwie ulubione mapy Dawnville Carentan są teraz jeszcze bardziej malownicze, niż były...

Tylko niepokoi cały czas brak paska życia... ale myślę, że to nie będzie trudne do zmodowania, pewnie kilka drobnych zmian w configu i tyle...

oo widzę, że będą też mapy z pojazdami... ee myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie (chociaż lepszy cod bez pojazdów)

Będzie stary dobry CoD, tylko "fajowszy"...

Dziś premiera oo uu oo szkoda że nie w Polandzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No super, podliczając jesienny wysyp hitów będzie w co grać do końca roku ;D

Jakby jeszcze S.T.A.L.K.E.R i Prey wyszły to bym musiał urlop brać :] ---- co do COD2, to mam jedynie pozytywne skojarzenia .... będzie genialnie :]

Pozdrawiam!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brecourt wydaje się jakiś  taki większy i ta wielka trawa, teraz to będzie dopiero kampienie ;)

A tak poza tym to moje dwie ulubione mapy Dawnville Carentan są teraz jeszcze bardziej malownicze, niż były...

Tylko niepokoi cały czas brak paska życia... ale myślę, że to nie będzie trudne do zmodowania, pewnie kilka drobnych zmian w configu i tyle...

oo widzę, że będą też mapy z pojazdami... ee myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie (chociaż lepszy cod bez pojazdów)

Będzie stary dobry CoD, tylko "fajowszy"...

Dziś premiera oo uu oo szkoda że nie w Polandzie...

1717674[/snapback]

pasek zycia... i tu moze sie okazac ze bedzie to NAJGORSZA czesc gry, bo czytalem gdzies, ze zycie ma sie odnawiac (jak w demie) oby to nie byly prawda bo bedzie to ogromna porazka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi