Gość EaC Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 czekam na gre jak glupi , bo obejrzeniu screenow stwierdzilem ze moze byc rywalem dla BiA : RtH30 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 wyszedł klika dni temu game-play "trailer" ... zassałem i leżał na dysku aż dopiero dziś obejrzałem - jestem w lekkim szoku - grafa syci - nie podobają mi sie jedynie troche bronie i nie sądze by wielki sukces odniosła w MP ale singla przejde z wielką chęcią ... 1474143[/snapback] Czy to ten sam filmik z witryny microsoftu (Xbox360 z E3) tylko spakowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 EaC - nie chciałbym zapeszać ale myślę że lepsiejszy CoD będzie...:) Filmik mi się straszliwie spodobał, po prostu uwielbiam te klimaty :P Ciekawe czy dalej będzie tak jak w podstawce bądź UO - znaczy się 3 kampanie i finał...jakoś mi się to nie podobało...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Czy to ten sam filmik z witryny microsoftu (Xbox360 z E3) tylko spakowany? 1475855[/snapback] hmmm tamtego nie widziałem ale jeżeli ci to pomoże to ten ma ~80mb @ 12:51 sek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) NIEEEEEEEEEEEEEE, tylko nie to :( :mur: :mur: :mur: Jezeli to jest autentyczna wersja CoD 2 a nie jakis mod do CoD to zgrzeszyli! SKNOCILI najlepsze bronie jakie byly! Kar98k, Bar ehhhhh :( Bar ma celowniczek taki jak rifla u angilkow :( A w barze nie wspomne :( Tomek rozrzut na 1\4 ekranu :( PPSA pewnie bedzie miała na pół... Grafa ok, Dzwieku (część z CoD 1), Podobny radar, i pasek z imfo o broni... silnik tak jak wczesniej mowili wydaje sie ze z Q3 (mozna zauwazyc po rozmieszczeniach radaru itp- identyko jak w cod 1), Duzo zmian choc.... wyglada jak jakis MOD :( :( :( Edytowane 2 Czerwca 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 NIEEEEEEEEEEEEEE, tylko nie to :( :mur: :mur: :mur: Jezeli to jest autentyczna wersja CoD 2 a nie jakis mod do CoD to zgrzeszyli! SKNOCILI najlepsze bronie jakie byly! Kar98k, Bar ehhhhh :( Bar ma celowniczek taki jak rifla u angilkow :( A w barze nie wspomne :( Tomek rozrzut na 1\4 ekranu :( PPSA pewnie bedzie miała na pół... Grafa ok, Dzwieku (część z CoD 1), Podobny radar, i pasek z imfo o broni... silnik tak jak wczesniej mowili wydaje sie ze z Q3 (mozna zauwazyc po rozmieszczeniach radaru itp- identyko jak w cod 1), Duzo zmian choc.... wyglada jak jakis MOD :( :( :( 1477339[/snapback] mod - zgupiles? :blink: czy naprawde kolejny raz udajesz, ja widze, zupelnie inna gre, a takie drobnostki jak kompas i pasek info, to uwazasz, ze to odrazu mod :| omg... ja widze same nowosci i same superlatywy, takze nie wiem, dlaczego tak tweirdzisz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 mod - zgupiles? :blink: czy naprawde kolejny raz udajesz, ja widze, zupelnie inna gre, a takie drobnostki jak kompas i pasek info, to uwazasz, ze to odrazu mod :| omg... ja widze same nowosci i same superlatywy, takze nie wiem, dlaczego tak tweirdzisz.. 1477452[/snapback] WIesz maly, czesto zdarzają się róznego rodzaju fake wiec wszystkiego na 100% nie mozna byc pewnym :P ALe sknocili tą bron :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 http://www.gry-online.pl/s022.asp?ID=2973&PT=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 no to fizyka okazała się wyrokiem tej gry? chyba nie... dużo ludzi w nią zagra i nie będzie czuło żadnych czychających na gracza skryptów, takie jest moje zdanie trochę lipa z tym że niemcy zajmują za wszelką cenę karabin, mimo że są zaraz wybijani... cena bdb ,same pochwały ,poniżej 100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 hm... 10 groszy roznicy... i juz ponizej 100 zl ... szkoda ze nie 69 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) w przedsprzedaży taniej...chyba że wytną taki numer jak z Fahrenheitem (odpukać...)... Tak czy siak czekam na tą grę...byleby skryptów było mniej niż w dodatku do jedynki... Edytowane 23 Września 2005 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 zeby tylko multi nie skopali to sie przerzucam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Powerslave, ja wlasnie na mullti licze, i mam nadzieje ze mnie wessie tak jak CoD... Ehhh od tego sie zaczelo granie przez neta, pierwsze nocki :P Stare dobre czasy, juz wkrotce moga powrocic w nowej oprawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Poprzelglądałem screeny i hmm jeśli tak gra faktycznie będzie tak wygląda i zachowa grywalnoś swojej poprzedniczki to ja już się w niej zakochałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 w jedynke sie spoko gralo mimo skryptow , tu bedzie tak samo tylko w lepszej oprawie , ale ja licze na multi , bo przy tym mozna sie dopiero wciagnac ... zapowiadali ze bedzie wiecej broni ale mam nadzieje ze to sie nie ogranicza tylko do dodania granatow dymnych i rkm-ow ... oczywiscie szkoda ze nie bedzie jednak porzadnej fizyki no i brak pojazdow niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 ja nie wiem czemu w tej recenzji kolesie nie napisali nic o multi... przeceiz to multi napedza ta gre, a nie jak napisali single ;) przeciez to przez multi poszedlem dzis spac o 4:56 jak na dworze bylo juz jasno :P jesli fizyka pozostanie jak w 1 to nie bedzie zle, fakt ze mozna by poprawic pare rzeczy, ale i tak jes zajefajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 No niby tak,ale zauwaz,ze wiekszosc nim siadzie do multi to skonczy singla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) gra bedzie pewnym hitem, jeżeli cześć 1 byla duzo bardziej niedorobiona pod każdym względem a caly świat gra az do dzisiaj to z 2 bedzie podobnie 100zl juz mam odlozone :D Edytowane 24 Września 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Kolejna gierka zrobiona pod NV. Ogólnie nie widzi mi się użycie enginu D3 w gierce o takiej tematyce... 1306456[/snapback] To prawda. Gra jest o II wojnie swiatowej a nie o potworach. Screny piękne (az trzeba będzie sięgnąć głebiej do portfela :-(((). Myślę że ruszy ma moim skromnym sprzęcie- P4 1,6 Ghz, 512 ram, GF MX440 SE.... Fajnie też by było jak by gra była na święta-lepiej ganiać po polach butew niż siedziec przy stole z rodzinka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Takie gry są skazane na sukces jeszcze przed premierą...czy fizyka będzie słaba czy nie - i tak ludzie to kupią...i będą się (mam nadzieję) dobrze bawić... Osobiście oczekuję po prostu na CODa z lepszą grafą, nowymi misjami i poprawą niedoróbek... nie oczekuję żadnych innowacji...poprostu gry która mnie wciągnie... zwłaszcza single...multi jako dodatek (choć w wolnej chwili raczej będę pogrywał)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 ..........przeciez to przez multi poszedlem dzis spac o 4:56 jak na dworze bylo juz jasno :P ........... 1665914[/snapback] ot o 4:56 to było dzisiaj ciemno jak w d.... u afroamerykanina :lol: wiem bo o 5 wstałem do roboty heheh co do muliti to zgadzam się z tobą w 100% gdyż to właśnie "ono" napędza tą gre, a nie jak wszędzie piszą ze single. sp to tylko dodatek do tej gry jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 No niby tak,ale zauwaz,ze wiekszosc nim siadzie do multi to skonczy singla :) 1665923[/snapback] no tak, ale singla sie przejdzie raz.. potem moze drugi trzeci na wyzszych poziomach trudnosci, a do multi sie siada codziennie na pare godzin (mowie o mnie) :) To prawda. Gra jest o II wojnie swiatowej a nie o potworach. Screny piękne (az trzeba będzie sięgnąć głebiej do portfela :-(((). Myślę że ruszy ma moim skromnym sprzęcie- P4 1,6 Ghz, 512 ram, GF MX440 SE.... Fajnie też by było jak by gra była na święta-lepiej ganiać po polach butew niż siedziec przy stole z rodzinka... 1666019[/snapback] rotfl 1 jest na enginie q3, czyli tez "nie pasujacym do gry" wg Ciebie :) ot o 4:56 to było dzisiaj ciemno jak w d.... u afroamerykanina :lol: wiem bo o 5 wstałem do roboty heheh 1666141[/snapback] moze troszke przesadzilem, nie bylo jasno... switalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Fajnie też by było jak by gra była na święta-lepiej ganiać po polach butew niż siedziec przy stole z rodzinka... 1666019[/snapback] Cóż, skoro dla Ciebie komputer jest wazniejszy niz prawdziwe zycie (a szczególnie gra) to nie mam pytan. A teraz powiedz na jakim enginie jest Call of Duty (1) ?? Q3 !! Przeciez tam tez są potwory itp, i co ? niemozliwe do zagrania? Mi osobiscie grywalność multi przypadla najbardziej do gustu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Silnik graficzny to tylko podstawa z która mozna rózne rzeczy zrobic wiec cos mi sie zdaje bedzie całkiem ładnie pracowac w cod2. Co do multi to jak dla mnie to najlepszy tryb własnie był w cod. Jedynie mnie martwi informacja o braku pojazdów w tym trybie w cod2. Mam nadzieje ze to sie zmieni lub po premierze wydzadza patch pozwalajacy na zabawe czołgami itp. Zawsze jest to jakis smaczek w tego typu grze. Na dobra sprawe nie zdziwiłbym sie gdyby wydali dodatek ktory bedzie pozwalał na takie cos byle by pare groszy zarobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 No CoD: UO juz daje taką mozliwosc... ;] Moze bedzie patch do CoD2 z pojazdami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 raczej dodatek typu UO... koncze czytac ten topic bo jeszcze zaczne dni odliczac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 A ja się cieszę, że nie będzie pojazdów (to jest plus do klanówek) W UO grałem i bynajmiej dla mnie lepsza od bf1942, ale tylko na publiku. (jazda jeepe-m przez pole pełne czołgów wroga ach ten klimacik) Jednak więcej osób gra w podstawowego i to klanówki a UO to tylko zobaczyła i nic więcej. Jak brat mawia urok multi to klanówki i mam nadzieje, że cod2 będzie to kontynuował. Takie moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Obejrzalem ten film 80mb i gra zapowiada sie interesujaco!!:D Tworcy duzo czerpali z "szeregowca ryan'a" tworzac ta misje i zapewne wiele innych. Grafika na poziomie ale zeby sie podniecac <_< widocznie moje oczy za duzo juz widzialy chociaz np. taki far cry a zwlaszcza grafika nie spowodowala ze szukalem szczeny na podlodze i nie rozumiem ludzi ktorzy sie tak podniecaja" aaaaaaahh boska az mi szczena opadla nie widzieliscie jej przypadkiem" lub cos w styl ze trzeba zbierac na nowa grafikie zostawiecie to dla siebie bo sa ludzie ktorzy nie maja zamiaru tego czytac. ... dziekuje za uwage POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienol Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Ludzie lada moment powinno pojawic sie demo CoD 2 , nie wierzycie? http://www.gamershell.com/news/25101.html - oto potwierdzenie, juz niebawem przekonamy sie co zawiera nowy hit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ciekawe :) czy demko będzie mialo mp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...