mendezX700 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) czekam czekam czekam i musze się doczekać na te demko :D Co do samej gry jedynka była boska i wymiatała takie śmieci pokroju MORTYR :lol: :D dwujka będzie jeszcze lepsza widać to już po samych zdięciach z gry grafika wymiata szczególnie modele postaci cudo :D czekam na demo :D MAM NADZIEJIE ŻE MI PUJDZIE :D :-P :D :-P :D :-Pheheh Edytowane 26 Września 2005 przez mendezX700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 demko powinno juz być: Just a quick note for you guys that in cooperation with Activison the Call of Duty 2 demo will be showing up on FileShack at 3pm PST (5pm our time) today! Some brief notes about what the demo will be: - Singleplayer demo - About 650megs - El Daba, Egypt level - Ride into town on a truck and attempt to destroy four artillery guns ale nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 juz jest :) http://www.fileshack.com/file.x?fid=7733 tylko szkoda ze trzeba czekac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 gdzie czekać na filefroncie jest :P już ciągnę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) Podał byś chociaż linka http://download.filefront.com/4182131;7258...3a169a58c5a7c55 Leci jak wściekle :D Edytowane 26 Września 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Podał byś chociaż linka 1670661[/snapback] Mam nadzieję, że to był żart :P na głównej stronie jest od razu link. Zresztą nie marudź tylko ściągaj, nawet nie podziękował ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 hehe thx ;) ide spać jutro dopiero zagram :( do końca 7h ech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ahh , w koncu ... 6,5h , czas spac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Nierealny coś zmulił z tym linkiem. podaje poprawnego do FileFront - full speed: Call of Duty 2 DEMO Ssać i grać! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 yeah właśnie zasysam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 kurcze jeszcze nie cała godzinka a ja muszę iść do pracy :? :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Z gamershell idzie szybciutko :) http://www.gamershell.com/download_10902.shtml co do samej gry... odrobine sie załamałem tym jak mi to chodzi: bartek 2500+ @ 3200+, asus a7n8x-e deluxe, 512 Mb ram ddr 400 + chwilowo 256 mb ddr 333, radek 9800pro (nie krecony) i gram w rozdziałce 800x600 z filtrowaniem x2 a pozostałe opcje na normal. Przy 1024x768 juz jest znacznie wolniej. Na DoD:source grafa smiga jak szalona z ustawieniami praktycznie max. Jest na to jakis patent (oprócz wymiany sprzetu)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) chyba nie, u mnie na 1280x1024 all max aa wyłączone lata 20-25 klatek, a gdzieniegdzie spada do 15 :( na 1024 nawet nie gram bo na 19' lcd wyglada to paskudnie Edytowane 27 Września 2005 przez skus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 jeszcze 80 minut.... nie wytrzymam :D od pierwszego wrazenia zalezy czy zamawiam dzis, czy nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Wiec czekam na wasze wiesci :) Ja juz zamowilem w wirusie.pl za 79,99 :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 zapodajcie jakies screeny co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 no z gamershella demko leci u mnie 500kb/s wiec bardzo ladnie, no jestem ciekaw jak to bedzie wygladalo jak sobie pogram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Gra ma nieziemskie wymagania!! nie wiem co oni teraz robią z tymi grami ale fear to pikuś przy COD2. Gra nie wygląda rewelacyjnie!! screeny tego nie pokazują ale wg. mnie w realu wygląda to gorzej. dziwne ale takie jest moje spostrzeżenie :) Gierka ogólnie fajna ale te wymagania wszystko psują. Jedno mnie tylko ciekawi dlaczego nie moge włączyć Zfeather Smoke i ustawienia maxmalne dla postaci. Edytowane 27 Września 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Coraz bardziej przekonuje sie do kupna jakies konsolki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 OMG Nierealny, masz takiego kompa :o i widzialem gzie niegdzie, ze miales 7 fps'ow :o. Tragedia, zaczalem sciagac demko, ale przerwalem :angry:, jak zoabczylem te screeny i ta grafike :blink:. U mnie watpie ze sie ruszy gra, takze wolalem przerwac, kurde no, a tak chcialem sobe w nia pograc :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 I w tym tkwi problem polskich graczy bieda i jeszcze raz bieda nie stac nas na sprzetu jaki maja gracze z USA itp i dlatego gry ktore wychodza sa robione zwlaszcza w tamte strony. Calla sciagam i se pogram mimo wszszytko nie odpuszcze pokombinuje i pojdzie. POzdro NIE PODDAWAC SIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Zapomniałem dodać :? INSTALLATION & SET UP ISSUES 1.Minimum System Requirements - 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX® 9.0c compatible 64 MB Hardware Accelerator video card and the latest drivers - English version of Microsoft® Windows® 2000/XP - Pentium® 4 1.4GHz or AMD Athlon XP 1700+ - 256 MB RAM (512 MB RAM recommended) - DirectX® 9.0c (Not included with Demo) - 100% DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers. - 100% Windows® 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers - 700 MB of uncompressed free hard disk space (plus 800MB for Windows® 2000/XP swap file) Important Note: *Some 3D accelerator cards with the chipset listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by the Call of Duty® 2 Demo. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX® 9.0c compatibility. This product does not support Microsoft® Windows® 95/98/ME or NT. Screeny są na ustawieniach max. prócz model detail i Zfeather Smoke (1024x768 4AA/16AF) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) no juz bez przesady ze wyglada to tak zle, przynajmniej na screenach nierealngo wyglada to ladniutko, ale 16fps na tym screenie co patrzy na jakiegos kolesia (na x800xl) to rzeczywiscie masakra. W jakich ustaweniach grales, widze wlaczone AA o widze ze mnie wyprzedziles i podales ustawienia ;) Edytowane 27 Września 2005 przez Jordi23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 czy to kolejne demko z serii 650mb ssania i 3 minety grania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 nie 10 min. grania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 w sumie to w pewnym momencie zaczełem sie zastanawiac czy czasem mój system czegos mi nie spowalania ale po wypowiedziach wynika ze tak nie jest.... :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) No pograłem i powiem, że jak to będzie tak wyglądać i tak chodzić jak demo to będzie taka kupa, że mała bania. Chodzi beznadziejnie, grafika beznadziejna, wszystkie tekstury są za czasów voodoo!!! nie ma żadnej, ale to żadnej ostrej tekstury, bump'u no nic!! bez kitu rozumiem, że nie chodzi o grafikę ale to juz przesada!!! chyba tekken3 na epsxe lepiej wygląda!!! i jak to chodzi! normalnie szok :o i nie mówcie mi, że bia wygląda słabo :blink: Sama gra także mnie nie zachwyca, sieczka totalna, 0 myślenia. Szkoda tych 670mb ;[ Podsumuję to tak( po grze w demo ), pretendet do kaszanki roku :> Ta gra w trybie SP nawet się nie umywa do BiA. Tak jak i 1. Oto moje zdanie. Mimo bugów BiA, to jest ona 1000 razy lepsza, do której mam ochotę wrócić, po popnownym przejściu. Edytowane 27 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 No pograłem i powiem, że jak to będzie tak wyglądać i tak chodzić jak demo to będzie taka kupa, że mała bania. Chodzi beznadziejnie, grafika beznadziejna, wszystkie tekstury są za czasów voodoo!!! nie ma żadnej, ale to żadnej ostrej tekstury!! bez kitu rozumiem, że nie chodzi o grafikę ale to juz przesada!!! i jak to chodzi! normalnie szok :o i nie mówcie mi, że bia wygląda słabo :blink: Sama gra także mnie nie zachwyca, sieczka totalna, 0 myślenia. Szkoda tych 670mb ;[ Podsumuję, po demie dla mnie ta gra to pretendet do kaszanki roku :> 1671024[/snapback] Cos dobrze przewidywalem :). Ah ta moja intuicja... Ale i tak chetnie bym pogral, czy ktorys z Was, moze nagrac frapsem filmik? I zachostowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 hyhy dokladnie 650mb sciagania i 10 minut grania :D w 1024*768*max fps wahaly sie od 11 do 60 :D mam nadzieje, ze w full wersji troszke to poprawia bo inaczej na multi trzeba bedzie ostro zejsc z detalami by miec to 100fps :D ale chyba dzis zamowie... 80zl to prawie darmo (prawie robi wielka roznice :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) ale chyba dzis zamowie... 80zl to prawie darmo (prawie robi wielka roznice :P) 1671054[/snapback] Idź lepiej przepij te 80zł, albo kup coś kobiecie( jeśli masz ;p ). Edytowane 27 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...