Skocz do zawartości
maly86

Call Of Duty 2

Rekomendowane odpowiedzi

Powerslave napisał(a):

w sklepach jest tylko polska wersja... :>

a wcale ze nie :razz: :razz: ja mam np. wersje angielską..tez ze sklepu..ale ze sklepu z kartami graficznymi :)

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
gre miałem dołaczoną do mojej grafy :)

Edytowane przez lukk_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i skonczylem..gra bardzo króciutka :?

grafika szczrze powiedziawszy jest naprawde bardzo ładna..bump mapping tez super, dym itp..jestem pod wrazeniem..jak z początku nie widzialem zbytnio zalet grafiki tak przechodzac grę naprawde mnie pozytywnie zaskoczyła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpaliłem to na radku z podpisu (z czystej cieakowści jak będzei chodzić w porównaniu do 6800@16 bo na temat gry się wypowiadałem ;) ) i... niebo a ziemia :o Nieporównywalnie lepiej chodzi na radku i grafa ładniejsza.... Nie mam pojęcia czemu taki stan rzeczy ma miejsce :>

pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AceSkubi napisał(a):

Panowie zaczełem grac, przeszedłem 2 pierwsze misje rosjanami i zaczełem brytyjska kampanie , a dlaczego nie moge przejsc tej trzeciej rosyjskiej ? tak jakbym ją ominął :/

Tak więc, z tego co pamiętam, odblokowywujesz wtedy kampanie brytyjską, wtedy musisz wejśc do menu wyboru misji, i tam wybrać tą trzecią rosyjską

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A teraz coś o grze,w CoD 1 grałem jak porypany, wracałem ze szkoły :D, jescze w kurtce odpalałem CoD-a, w CoD 2 tez pykałem nie tak ostro bo net przestał pozwalać, to jest dla mnie gra idealna :]... no moze Turtles 3 jej doruwnuje na PEGASUS/NES :D...a tak po za tym nie wiem dlaczego ale po screenach grafa na DX7 bardziej mi sie podoba niz na DX9 :D moze za duzo [ciach!]l na "9" a moze to ze u mnie na 9 jest jakies 20FPS :P (Athlon 2,0+,Asus A7V8X-X,Radeon 9550,512mb RAM) i teaz jak sądzicie na Sempronie 3,0+ 64bit 939,Asrock 939Dual-SATA2,Radeon 9550,512mb RAM, będzie lepiej działac :]?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO nie wiem czy duzy wzrost wydajnosci bedzie w tej grze, mi sie cos zdaje ze ona niezle grafe ssie, na niektorych mapach multi w 1024x768 chodzi mi wolno ;/ ale to na 2 mapach gdzie ciagle jakis dym leci (nie z granatow tylko z mapy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dudek89 napisał(a):

i teaz jak sądzicie na Sempronie 3,0+ 64bit 939,Asrock 939Dual-SATA2,Radeon 9550,512mb RAM, będzie lepiej działac :]?

dx9 mozesz nawet nie probowac bo nie masz szans na plynnosc, dx7 powinno byc ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm tak bym się jescze wypowiedział o bugach i innych tego typu sprawach, dla mnie to jest chore, nawet cos takiego jak mój kumpel mnie rozwalał w Quake ze wszystko białe a ja czerwony, w CoD 2, widziałem jak goscie mieli tak zrobione ze widzieli innych przez sciany, dla mnie to jest haniebne i nigdy bym nie włączył cheata czy cos w tym stylu mój nick

DuDeK[PL]-moze ktoś mnie widział, raz mi idze lepiej raz gorzej, ale bez cheatów

ktoś podawał te screeny

http://img497.imageshack.us/img497/7493/shot00554bt.jpg

http://img497.imageshack.us/img497/5958/shot00566fe.jpg

to nie jest cheat :D to jest jakis bład w grze też to mam :]...można to fajnie wykorzystac, patrzy sie gdzie jest gosc a póxniej bang i go nie ma :D

Edytowane przez Dudek89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa...? ;)

Wiecie co to za mapa jak sie gra s&d, to po lewo jest jedno dziala do rzowalenia, po prawo drugie a na srodku jest CKM... nie pamietam nazwy ale to jest France... no i tam gdzie ten ckm jest mozna z okna wskoczyc na tak idaszek i z tego daszku widac okno zamurowane, wystarczy sie pochylic w ktoras strone i wskakuje sie w okienko ;] i jest sie w budynku i wszystko przez sciany widac lolz biegne sobie patrze koles wskakuje w okno i przenika przez nie jak widmo hehe ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech EvenBalance sie pośpieszy z wydaniem PunkBustera dla CoD'a2, rozgrywka multi narazie jest tak "zdupiona" :/ mase czitów "wyszło" które mozna uzywac bez zadnego problemu bo nie ma kto tego wykryc, na serwerach np 30 osobowych, przynajmniej 10 graczy to cziterzy :mur: , ogólnie mówiac masakra :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta znajomy opowiadal, ze strzelal sie z dachu z jakims kolesiem, dostal troche to sie polozyl za murek. Zaczal sie czolgac w ktoras ze stron zeby wstac w innym miejscu i go zaskoczyc. Podniosl sie i odrazu death. Oglada KillCama, a tam celownik centralnie idzie za tym kumplem (czyli WH mial...) nage zatrzymal celownik, kumpel sie podnosi i bach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pioorek napisał(a):

Taaa...? ;)

Wiecie co to za mapa jak sie gra s&d, to po lewo jest jedno dziala do rzowalenia, po prawo drugie a na srodku jest CKM... nie pamietam nazwy ale to jest France... no i tam gdzie ten ckm jest mozna z okna wskoczyc na tak idaszek i z tego daszku widac okno zamurowane, wystarczy sie pochylic w ktoras strone i wskakuje sie w okienko ;] i jest sie w budynku i wszystko przez sciany widac lolz biegne sobie patrze koles wskakuje w okno i przenika przez nie jak widmo hehe ;]

burgundy rox ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi