Jabar83 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Jak myślicie, nowy patch 1.01 do procesorów z HT dałby coś na moim Athlonie...? Szkoda ze wydawcy wspierają tylko Intela :-( Lepiej poczekaj na jakis(o ile sie ukaze) dla platformy AMD. Swoja droga mogliby cos zrobic z tym DX9 ,bo nadal nie wiem co tam tak bardzo obciaza ze mam momentami 4 FPS (Far Cry wyglada o niebo lepiej ,a gram na max detalach i praktycznie nie schodzi ponizej 30 FPS) Jestem zmuszony grac na DX7 ,ale mimo tego gra rzadi pod wzgledem klimatu i grywalnosci. Misja Sowietow jak dla mnie najlepsza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 każdy ci to powie...powodów jest dużo...sterowniki, przeciąrzenie kompa,lub zasilacz...tak więc 1.Odepnij CD-Romy itd. i wtedy sprawdź, 2.Nałóż nową poastę na procka... i zobacz czy dalej tak się będzie działo, u mnie było cos chyba nie tak z zasilaczem, aczkolwiek póxniej zauważyłem, ze we wtyczcce od klawiatury, jeden bolec jest eykrzywiony, mozliwe ze to spiecia robiło...przekonam się jak kompa podepne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darmach Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Hmmm... cos mi CoD2ik chodzi średnio nieciekawie... Sprzet w podpisu - 1700+@2500 Mhz, 1 GB Rama (400*cl 2,5), 6800 GT 350@430, 700@950. W 1280x1024, DX 9, chodzi koło 22-27 fps. Moze ktos na podobnym konfigu sie wypowie? jak wam chodzi CoD na 6800? u mnie na dx9 praktycznie tylko w 800x600 jest plynny gameplay :/.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mAstA87 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Witam jest problem.Wpisuje komendy /r_multigpu 1 & /r_gpusync 0 aby zwiekszyc ilosc fpsow, ale po ponownym wlaczeniu cod2 wartosci zostaja zmienione na domyslne :mur: i tak w kółko. Co jest przyczyna? .............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darmach Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) wpisujac je w konsoli dodajesz je tylko dla "bieżącej sesji" .... jesli chcesz je zachowac - albo dopisz do configa, albo w tym katalogu co config.cfg stworz plik "autoexec.cfg" w ktorym je zapiszesz - wtedy kazdorazowo beda one wczytywane przy uruchomieniu gry :D powinno zadzialac, a przynajmniejw kłąku czy dzialalo :D hm - nie w katalogu z configiem - tylko w folderze "main" Edytowane 6 Stycznia 2006 przez qba_dx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozz Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam :) nie wiem czy wiecie ale w czwartek DMW wydało najnowszy anticheat do cod2 szkoda tylko ze jest to narazie wersja odplatna 30 funtów za rok licencji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam :) nie wiem czy wiecie ale w czwartek DMW wydało najnowszy anticheat do cod2 szkoda tylko ze jest to narazie wersja odplatna 30 funtów za rok licencji za to EB spóźnia sie z aktualizacjami Pb od dwóch miesięcy, a od miesiąca mają opóźnienie w pracy nad PB dla CoD2 :mur: a cheatów ukazło się tyle, że programiści evenbalance nie wyrobią sie przez kolejny miesiąc, na serwerach CoD2 dzieja sie takie cyrki ze odechciewa sie grac ... :mad: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Mnie najbardziej smiesza takie sytuacje ;] A wez potem tlumacz komus, ze to nie ty... :? Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 hehe no dobre Jin* A co do antycheata. Im szybciej sie cos pojawi, tym lepiej bo czasami to mozna zwariowac na pewnych serwerach widzac co tam sie dzieje. Moze DMW wypusci jakąs wersje za free, okrojana w stosunku do płatnej. Wazne aby robiła to co nalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Wypusci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 hehe no dobre Jin* A co do antycheata. Im szybciej sie cos pojawi, tym lepiej bo czasami to mozna zwariowac na pewnych serwerach widzac co tam sie dzieje. Moze DMW wypusci jakąs wersje za free, okrojana w stosunku do płatnej. Wazne aby robiła to co nalezy.niech po prostu activision wykupi licencje DMW, bo na PB nie ma co czekać, prawdopodobnie dopiero za miesiąc wyjdzie PB dla CoD2 :mur: o miesiąc za długo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 HiS - święte słowa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 niech po prostu activision wykupi licencje DMW, bo na PB nie ma co czekać, prawdopodobnie dopiero za miesiąc wyjdzie PB dla CoD2 :mur: o miesiąc za długo3 miesiace ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Ehh aż się płakać chce, jak widze ze gosc na mapce Stalingrad(dawniej Railard) wylatuje z 2piętra w tym budynku z wieloma oknami...i musialem do niego jescze serie puscic w głowe(bo tak to nic mu nie robiło) aby zginął...aż mnie to drazni, biega 2 gosci i wyzynają..a co do czego to cioty...cheaty i tylko to hewh...i czy pierwszy gosc u Aliantów to nie cheater? Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Dudek89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 hmm z tego screena trudno to wywnioskowac bowiem rozgrywka zakonczyła sie na poziomie 405 punktów. stosunek ilosci zabitych do własnych "zgonów" 98/48 moim zdaniem jest do osiagniecia bez dodatków. Pytanie; czy jakies firmy z usługami podobnymi do pifpaf.pl (a moze i pifpaf) mają w ofercie zakup serwera + DMW?? Przeciez to duzo by nie ksztowało dla nich a zysk raczej przyzwoity i dobra opinia - to sie zawsze liczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Statystykami to bym sie nieprzejmowal. Rozni ludzie graja na serwerach, kiedys gralem na jakims angielskim (jolt.co.uk) i mialem 17/0 :lol: , a gram imho srednio, raz lepiej raz gorzej ale nigdy na wspomagaczu (poza piwkiem). Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Soldier666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juman Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Chcialbym zalozyc mały klanik CoD2. Szukam webmastera (kogos kto umi tworzyc strone w jakims porządnym programie) i graczy chetnych prosze o kontakt pod nr gg 1662972 :wisielec: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darmach Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Hmmm.... Widze ze na tweaku juz nikt nie raczy odpisywać na pytania... Ludzie!! Przeciez po to wlasnie zostaly stworzone forum internetowe (aha - nie smiac sie , to nie błąd: "forum" sie nie odmienia) Jak ktos chce wiedziec o co mi w ogole biega - to niech poczyta sobie ten topic strone czy dwie wczesniej.... a nie - to juz na tej stronie :D k...wa - ludzie. Krótkie pytanie - krótka odpowiedz - czy to az tak trudne? Kiedys na tweaku nie tak to wygladalo... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Dudek89 wg ciebie koles ktory ma statystyki na TDM 98/46 to czit? rofl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Hmmm.... Widze ze na tweaku juz nikt nie raczy odpisywać na pytania... Ludzie!! Przeciez po to wlasnie zostaly stworzone forum internetowe (aha - nie smiac sie , to nie błąd: "forum" sie nie odmienia) Jak ktos chce wiedziec o co mi w ogole biega - to niech poczyta sobie ten topic strone czy dwie wczesniej.... a nie - to juz na tej stronie :D k...wa - ludzie. Krótkie pytanie - krótka odpowiedz - czy to az tak trudne? Kiedys na tweaku nie tak to wygladalo... :( gdybys poczytal topic to bys wiedzial ze jest mnostwo wypowiedzi o tym jak gra chodzi w dx9... na zadnym sprzecie nie ma w pelni plynnej komfortowej gry (80fps), nikt nie odpowiedzial bo bylo to wiele razy poruszane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Dudek89 wg ciebie koles ktory ma statystyki na TDM 98/46 to czit? rofl... jeżeli gośc się dołancza w połowie rozgrywki jak nie później...sadze ze cheat w stylu "widze przez sciane" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 gdybys poczytal topic to bys wiedzial ze jest mnostwo wypowiedzi o tym jak gra chodzi w dx9... na zadnym sprzecie nie ma w pelni plynnej komfortowej gry (80fps), nikt nie odpowiedzial bo bylo to wiele razy poruszane Z ilukrotnym AA i w w jakiej rozdzielczości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Witam. Mam mały problemik i pytanko z nim zwiazane. Wlazłem na jakiś serwerek zassałem moda(sam sie zassał). Został czarny ekran więc wyszedłam z gry i tu pojawił sie zonk. Menu zmieniło mi sie na język niemiecki... :cry: Jak mam zmienić to ustawienie spowrotem na polskie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 wywalic moda? wejdz do katalogui z codem, napewno poznasz ktore ci sie dociagnelo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 wywalic moda? wejdz do katalogui z codem, napewno poznasz ktore ci sie dociagnelo ;]He he he LoL :D Częściowo pomogło... :D Po wywaleniu moda niemiecki poszedł sie je....ć... Teraz mam English... :D Ale polski nie wrócił :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ludzie!! Przeciez po to wlasnie zostaly stworzone forum internetowe (aha - nie smiac sie , to nie błąd: "forum" sie nie odmienia) Ale ma liczbe mnoga, ktora brzmi "fora" i sie jak najbardziej odmienia. To tyle gramatycznego OT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) No to mamy wersje za free DMW :D http://www.codjumper.pl/index.php?news_act...62034&newsid=63 Edytowane 12 Stycznia 2006 przez crazyPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) wow!!!!!!!!!!!! bravo tylko po co trzeba sie rejestrować?? bez sensu jak dla mnie nie ma przyszlosci ten anti cheater Edytowane 12 Stycznia 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzbin Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Witam! Może już ktoś już ten temat poruszał, (opcja szukaj raczej na nic się zdaje). Powiedzcie mi proszę, czy u was w Cod2 słychac dzwięk upadających o ziemię łusek? Bo u mnie tego nie ma! W jedynce CoD było to zrobione wyśmienicie. A tu taka niedoróbka. Czy są na to jakieś łatki albo mody? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Wierzbin - jesli korzystasz z EAX, to sprobuj w opcjach karty dzwiekowej go wylaczyc (to nie jest zart). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...