Klekot Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) No wiec sprawa wyglada tak Skompilowalem sobie gentoo, jechalem oczywiscie z livecd. Livecd mi pieknie wykryl polaczenie sieciowe. Niestety teraz w skompilowanym juz gentoo nie mam polaczenia z internetem. Probowalem cos tam modprobowac, ale nie za bardzo mi to wychodzilo... Moj modem - Motorolla SB4100i Gentoo - 2005.0 experimental, wszystkie tarballe najnowsze bo jechalem instalacja z neta (bo w livecd siec dzialala), korzystalem z livecd minimal i gentoo handbooka z gentoo.org Prosze o pomoc Ps. Do Isp sie rowniez zwracalem... Niestety nie wiedza. /*edit Oczywiscie zemergowalem net-tools Edytowane 28 Lutego 2005 przez Klekot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 A w ogóle wykrywa ci modem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 livecd tak... zobaczylem na livecd ze to jest sterownik usbnet, ale za nic nie moge go uruchomic na zrobionym gentoo... wlasnie biore sie za kompilacje hotplug, moze cos da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Niestety hotplug nic nie dal :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...