Skocz do zawartości
menic

Program Do Dzielenia Plikow Na Katalogi

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzeba mi program ktory podzieli mi duza ilosc plikow na katalogi powiedzmy kazdy po 600 MB. Mam folder około 2GB i chciałbym go nagrac na plyty cd z zachowaniem całej jego struORT: ORT: ORT: ktury. Reczne dzielenie raczej bedzie bardzo meczace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez myslalem na winrarem, ale jednak wolalbym bez kompresji. bo potem rozpakowywac kopiiowac duzo roboty ;)

Poprostu aby jakos tak to wszystko podzielic z zachowaniem całej strukturty katalogow. bo standardowo to wszystko było na DVD a ze ja nie mam DVD wiec musze sobie jakos to na plytki podzielic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, wygoda gora! Ale chlopie! Spakowanie WinRarem i pozniejsze rozpakowanie jest latwiejsze i mniej czasochlonne niz wrzucanie i dzielenie do jakis glupich katalogow! Wrzuc wszystko jak jest do jednego katalogu, daj na niego prawym przyciskiem myszki, wcisnij opcje dodaj do archiwum(eng. add to archive) i wybierz na jaka wielkosc plikow ma ci podzielic. Pozniej wrzuc to na 3-4 cd. Jak bedziesz chcial spowrotem rozpakowac to przerzuc pliki z tych cd do 1 katalogu i wcisnij rozpakowanie na dowolnym pliku(z 3-4 wczesniej uzyskanych). Gwarantuje, ze zachowa kolejnosc i rozmieszczenie plikow po rozpakowaniu. Strasznie ciezke... Pozdrawiam.

Edytowane przez Lukiqq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli tam jest tak duzo plików i katalogów w środku, to kompresja może tylko pomóc. Jak zrobisz solid archive - to może ze 2 płytki ubedą. A wypakowywanie bezpośrednio z cd może być szybsze niż kopiowanie dużej ilości elementów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi