menic Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Potrzeba mi program ktory podzieli mi duza ilosc plikow na katalogi powiedzmy kazdy po 600 MB. Mam folder około 2GB i chciałbym go nagrac na plyty cd z zachowaniem całej jego struORT: ORT: ORT: ktury. Reczne dzielenie raczej bedzie bardzo meczace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 taa bardzo meczace, az na trzy katalogi trzeba podzialic :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menic Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 smieszne co.... ale wez pod uwage, ze ja chce zachowac cala strukture w tej chwili. A do podzielenia jest kilka tysiecy zaglebionych katalogow i kilkadziesiat tysiecy plikow. I to juz raczej nie jest smieszne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 A to ma się odpalać z płytek? Bo jak nie, to WinRAR :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menic Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Tez myslalem na winrarem, ale jednak wolalbym bez kompresji. bo potem rozpakowywac kopiiowac duzo roboty ;) Poprostu aby jakos tak to wszystko podzielic z zachowaniem całej strukturty katalogow. bo standardowo to wszystko było na DVD a ze ja nie mam DVD wiec musze sobie jakos to na plytki podzielic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) Racja, wygoda gora! Ale chlopie! Spakowanie WinRarem i pozniejsze rozpakowanie jest latwiejsze i mniej czasochlonne niz wrzucanie i dzielenie do jakis glupich katalogow! Wrzuc wszystko jak jest do jednego katalogu, daj na niego prawym przyciskiem myszki, wcisnij opcje dodaj do archiwum(eng. add to archive) i wybierz na jaka wielkosc plikow ma ci podzielic. Pozniej wrzuc to na 3-4 cd. Jak bedziesz chcial spowrotem rozpakowac to przerzuc pliki z tych cd do 1 katalogu i wcisnij rozpakowanie na dowolnym pliku(z 3-4 wczesniej uzyskanych). Gwarantuje, ze zachowa kolejnosc i rozmieszczenie plikow po rozpakowaniu. Strasznie ciezke... Pozdrawiam. Edytowane 28 Lutego 2005 przez Lukiqq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 jednak wolalbym bez kompresji. 1302990[/snapback] To "spakuj" bez kopmresji, co za problem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Jeśli tam jest tak duzo plików i katalogów w środku, to kompresja może tylko pomóc. Jak zrobisz solid archive - to może ze 2 płytki ubedą. A wypakowywanie bezpośrednio z cd może być szybsze niż kopiowanie dużej ilości elementów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...