Skocz do zawartości
down_load:)

Downloady Znikaja:/

Rekomendowane odpowiedzi

To nie mój problem, ale wiem ze sie zdaza sie. Sory z gory jesli ktos juz pytal o to, ale przejrzalem forum i nie znalazłem :unsure: Chodzi o to, ze na noc zostawia sie kompa kazaa sciaga film a rano nie ma go ani w my shared ani na kaziee....nigdzie go nie ma. Jedyną przyczyna jaka mi sie nasuwa to ze ktos w nocy sie wlamuje na kompa i kasuje:) no a o inne pomysly chcialem was wlasnie spytac.:) moze to jakies proste ale ja nie wiem czemu tak sie dzieje :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LuKaSeKbP: zgadza się, kiedyś ściągałem zdaje się "Master & commander", potem przy rodzince włączam, a tu doopy same, obciach był  :-P

1305005[/snapback]

bhuhvueh :)))))))

Moj ziom z sieci też to zassał :)))

Wiem co to było :lol:

EDIT:

kiedyś pamietam śmieliśmy się z chlopakami, jak gadka była o jakimś filmie.. i ktoś powiedział że nie mógł znaleźć napisów do tego filmu.. :P

Edytowane przez LuKaSeKbP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...] Chodzi o to, ze na noc zostawia sie kompa kazaa sciaga film[...]

LuKaSeKbP: zgadza się, kiedyś ściągałem zdaje się "Master & commander", potem przy rodzince włączam, a tu doopy same, obciach był icon_razz2.gif

grzmot i down_load:) jeszcze chcecie sie czymś pochwalić czego to nie ściągacie ??? :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc tak: ściągałem, ale bardzo żałuję, to było niegodne zachowanie :-P. Poza tym, jak widać, piractwo nie dało w tym przypadku oczekiwanych rezultatów. Podsumowując: ściąganie nielegalnych plików jest naganne i do niczego dobrego nie prowadzi, a używanie Kazyy jest nierozsądne nawet w przypadku ściągania plików legalnych (bo może to być fake, będący plikiem nielegalnym :D).

Sorki za OT, ale śnieg za oknem ładnie pada i jest mi wesoło :-P

BTW: co się dostaje, jak się uzbiera 100%?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi