Ernix Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) HI, kiedyś pisałme w tym poście o płycie DFI , którą po długim czasie mi załątwiono. I tak jest taka sprawa, ze serwis mojego starego Abita IC7 wycenił na 459zl a DFI kosztuje 614 zl i teraz jest taki przekret, ze każa mi dopłacić 155zł . Co mnie troche zaskoczyło :blink: :blink: , bo raczej nie powinno tak być . Ja za mojego Abita dałem 640zł i za taka cenne powinni mi wymienić płyte bez rzadnych dopłat :mur: :mur: I teraz nie wiem co z tym zrobić :blink: Co o tym myślicie czy sewrwiś ma racje :?: :?: Ps, sorka za załozenie nowego topica, ale to yush inna sprawa :angry: Edytowane 28 Lutego 2005 przez Ernix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) oj niekoniecznie, kiedy ją kupowałeś?? serwis nie musi kupić od ciebie płyty, według mnie oni ją kupują po cenach za jakie mogą sprzedać, ja jak wymieniałem swojego NF7-S na AN7 musiałem dopłacić 100zł bodajrze, tyle też że to było wymieniane po tym jak abit padł i niechciałem czekać na powrót z serwisu... edit/ literówki Edytowane 28 Lutego 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 a icek ci padl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) a icek ci padl?? 1302951[/snapback] znaczy sie? czy ci o proca chodzi, czy coś? Ernix oni ci dają i tak dobrą cenę, nie sądze, żeby ci dali 640zł, na allegro twoje MoBo stoji za 455zł... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43719468 tu masz tę aukcję Edytowane 28 Lutego 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Tak sytułacja była taka, ze zarrznołem mojego IC7 i poszedł na sewrwis ale kolesie z Abita nie odesłali płytki w ciogu 2 tygodni, to wymiana na inną płyte , koleś proponował drugą taka sama płyte IC7 ale niechciałem i wziołem DFI . A teraz wyjechał z dopłata ale jeśli tak musi yush być to sie pogodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 no mi to zaproponował takie rozwiązanie, bo niechciałem czekać 2 tygonie na powrót płyty, ale i tak długo sie u mnie nie ostała ta płyta, poszła do znajomka a ja zainwestowałem DFI LP i mówie ci lepiej dopłacić do tego DFI, i nie sądze żebyś gdzieś dostał lepszą cenę niż w serwisie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...