Skocz do zawartości
Konrad_

Głośniki Za Max 350zł

Rekomendowane odpowiedzi

Głośniki 5.1 Pokój 4 metry na 6metrów do wydanie jakieś 300-350zł, głośniki mają słuzyć do filmów i muzyki, wiem ten temat wałkowany był dziesiątki razy, ale zalezy mi na czasie, bardzo prosze o wyrozumiałość i w miare szybkie odpowiedzi.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Wiesz najlepszym wyborem w tej cenie to Creative T5900. Posidam ten zestaw .Piękne basy, bardzo wyrazisty dźwięk z satelitek - wręcz na nowo odkrywam muzykę/filmy słysząc dźwięki, których dotychczas nie udało mi się słyszeć. Jakość wykonania na najwyższym poziomie. Wiec nie zastanawiaj sie tylko je kup!!!! A na twój pokój powinny wystarczesc w zupełnosci. A jednym mankamentem tych głosników jest to ze maja krótkie kable. tylnie kolumny pposaidaja długosc kabla 5 m natomiast przednie tylko 2 m.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1303098[/snapback]

Kolejnym plusem jest to ze nie dosc ze drewniane sa i satelity i centralny, oraz rzecz jasna sub - to to ze satelitki sa pokaznych rozmiarow (nie to co malutkie creativy czy logitechy), przez co beda zdecydowanie lepiej wygladac w tak duzym pokoju.

aha, wlasnie dzisiaj je zamowilem

Edytowane przez 1jedrzej1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi