*Misiek* Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) No właśnie. Mam P4 1.6 podkręconego na 1.7 (podkręcałem go miesiąc temu), a chodzi mi jak P4 1.0Ghz!!! Dzieje się tak od kupna nagrywarki CD, którą kupiłem około kwartał temu. Pomóżcie mi nie wiem co robić!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Co mam zrobić żeby działał mi normalnie??? Edytowane 28 Lutego 2005 przez *Misiek* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 opisz co dokladniej sie dzieje?? i skad wiesz ze to P4 1.0?? pisze tak gdzies?? a zco do nagrywarki to sprubuj zmienic tryb transmisji z pio na UDMA w opcjach kontrolera ide w menedzeze urzadzen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 upgrejdnij biosa mobo i poszukaj w "moj komputer/wlasciwosci/sprzet/menadzer urzadzen/widok/zasoby w/g polaczen" i looknij czy 2 urzadzenia na jednym irq Ci nie siedza. ostatnio o kumpla stal komp gdzie grafa, siec i muzyka byly na jednym irq - jak to mulilo strasznie to nie mam pytan... PS moze to byc wywolane konfliktem sprzetowym, zlym ustawieniem zworki, naderwanym kablem IDE, spadkiem napiecia. PS2- dobrze ustawione 1.0 z 512MB RAM spokojnie sobie radzi z winda XP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Misiek* Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 No tak... Sieć muza i grafa są tam razem. Więc co mam zrobić? :? :? :? :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...