MaciekCi Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Instalując nowy sprzęt (stery) coś musiałem spieprzyć pod tym win 98 :lol: . Mam 2 systemy , wiem że win98 to shit ale wolę go mieć z racji tego że zawsze Xp-ka naprawiam pod WIn98 :P , zresztą niektóre stare gierki ;) .... Teraz kiedy uruchamiam Win 98 pojawiają mi się takie ekrany : http://members.lycos.co.uk/maciekcie/win98error/ Może wiecie jak to naprawić :] tryb awaryjny sprawdzony , uruchomianie poleceńpo kolei też ... reinstalu robić własnie NIE chcę , jak już to wypieprze całego Win98 :]] wiecie co na to poradzić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Przeinstalować kartę dźwiękową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 a jak ? skoro do Windowsa wejść nie mogę :]] ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 setupcor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Probowales uruchomic F8 i tylko wiersz polecen i tam: scanreg /restore ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) setupcor raczej nie pomoże, jak instalacja doszła do końca. Z drugiej strony ponowna instalacja na już istniejącym jest szybka i może coś naprawić. Edytowane 28 Lutego 2005 przez grzmot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 ewentualnie spróbuj jak pisali wyżej awaryjny i drive cleaner .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Krok po kroku, szybki sposób na namierzenie drivera sypiącego system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 mówię awaryjny nie działa ;) krok p kroku tez pisałem że niet ... jak nie pozwalę mu załadować TEGO pliku to wywala błąd ;) no to teraz spróbuję nową metodą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 no to co .... wiersz poleceń + scanreg/restore RLZ B) Dziękuję wszystkim za uwagę i dziękuję w szczególności Kolobos'owi :) THX for All ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...