blady_blady Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Moge wybierać między dwoma płytami pod S754 (do A64 2800+) 1.Gigabyte GA-K8NS nForce 3 2.Asus K8V-X Via K8T800 NIE BIERZCIE CENY POD UWAGE :) Proszę abyście napisali zalety i wady tych płyt oraz która lepsza do OC :D Z góry thX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Microstar K8N Neo-PLATINUM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) na s754 najlepsza jest DFI LanParty UT 250GB cena 385zł ta płyta była projektowana pod o/c...wybieraj MoBo na NF3... edit/ znowu literówki :D Edytowane 28 Lutego 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady_blady Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 LUDZIE DO WAS NIE DOCIERA?!?!?!?! Moge wybierać między dwoma płytami pod S754 Moge wybierać między dwoma płytami pod S754 Moge wybierać między dwoma płytami pod S754 Moge wybierać między dwoma płytami pod S754 Moge wybierać między dwoma płytami pod S754 Moge wybierać między dwoma płytami pod S754 Która lepsza ogolnie? do OC itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) ja tylko napisałem jaka płyta jest najlepsza na s754 a nie...ten Asus to chyba jakaś obcięta wersja, sądze tak po nazwie K8V-X, ja bym brał tego GB bo jest na NF3, a szukałeś co kolwiek o tych płytach chociaż :?: edit/ i nie rzucaj sie za bardzo, troche za krótko tu siedzisz, a przed zakładaniem nowego topicu należy troche poszukać też, według mnie to za dużo sobie na tych MoBach nie po podkręcasz, lepiej dołożyć do czegoś lepszego... Edytowane 28 Lutego 2005 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...