grzybu Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 fajnie jest sie przytulic do obudowy i oprzec o kaloryfer :D sam testowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 fajnie jest sie przytulic do obudowy i oprzec o kaloryfer :D sam testowalem ale chyba jak kaloryfer zimny jest - wtedy za paste termoprzewodzaca robisz... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 akurat nie o ten aspekt mi chodzilo zdejmoj koszulke zlap za obudowe gdzie nei jest pomalowana i kaloryfera najlepeij za zawor poczujesz o co mi chodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 akurat nie o ten aspekt mi chodzilo zdejmoj koszulke zlap za obudowe gdzie nei jest pomalowana i kaloryfera najlepeij za zawor poczujesz o co mi chodzilo Mam to samo u siebie :twisted: :twisted: :twisted: , ale to sie dzieje tylko wtedy kiedy nie masz uziemienia w gniazdku. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 a wlasnie co by sie stalo jak bym obudowe podpial do kaloryfera ?? nie zjaralo by kompa ? ogolnie mi jest dobrze u qmpla jest marnie bo jak sie usadowi przy kompie to ma reke na kaloryferze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Zmierzylem miernikiem. 120V zmiennego pomiedzy kaloryferem a obudowa. Nieciekawie trzeba cos z tym zrobic. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 a co bedzie jak wstawie i podlacze wgniazdko z bolcem tzn uzieemie obudowe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...