samhain Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 i cena w miare przystepna... bo wszystkie przejsciowki wyjda tak samo albo ciutek taniej... a o wiele wieksza wygoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Taki hydorek tez mi sie podoba. Ważne że estetycznie wygląda i bez przejśCiówek zajmuje mniej miejsca. A jaki gwint potrzebny do takiej pompeczki? Rozwiązanie ..... wywalisz proxime ;) Gwint to chyba 1/2'' @ Samhain - miałeś mi na gg napisać już pare dni temu ile takie coś kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) oo widzisz ;) sorki Poca - duzo pracki i wylecialo ze lba.. :D (znajde zaraz fv i tutaj tez podam ceny) edit: ------------ 25 pln sztuka jesli mowa o prostych na waz 8/10 troszke drogo, taniej pewnie bedzie jak sie dorwe do telefonu i zaczna pracowac = dodzwonie sie ;) Edytowane 30 Grudnia 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfoka Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ja szukam wlasnie czegos takiego. Tylko, ze z tego co widze to i taniej i szybciej (chyba, ze juz masz to w sprzedarzy) kupie 2szybkozlaczki z gwintem 1/2" na waz 8/10 tutaj: http://www.pneumatyka.sklep.pl/sklep.php/kid/4/gid/7/det/1 (szukajcie PC-08-1/2), rozumiem ze cos takiego bedzie pasowalo do hydora?(zgodnie z info z 1str tego FAQ to powinno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ja szukam wlasnie czegos takiego. Tylko, ze z tego co widze to i taniej i szybciej (chyba, ze juz masz to w sprzedarzy) kupie 2szybkozlaczki z gwintem 1/2" na waz 8/10 tutaj: http://www.pneumatyka.sklep.pl/sklep.php/kid/4/gid/7/det/1 (szukajcie PC-08-1/2), rozumiem ze cos takiego bedzie pasowalo do hydora?(zgodnie z info z 1str tego FAQ to powinno. ano tansze... ale to nadal wtykane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfoka Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Wtykane sa gorsze? Masz juz moze ten zestaw do Hydora dla wezy 8/10? BTW. Czy ta pompka zachowuje swoja wydajnosc (taka jaka ma przy 12/16) na mniejszych wezach 8/10 i 10/12? Bo w sumie to chcialbym miec najmniejsze mozliwe weze i nie tracic wydajnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Sam troszkę drogo masz te złączniki.. i to jakieś 2,5 raza za drogo :blink: Ale skoro są leniwi userzy i chca płacić.. to gratuluje pomysłu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 jakos chyba spiacy bylem: cennik 'przelotek' z 1/2" na wybrany gwint do ktorego dokupujemy zlaczki: 1/2" > 1/4" = 6 pln 1/2" > 3/8" = 6 pln Wiec duzo taniej niz zlaczki... do tego kupujemy zlaczke w wybranym gwincie, wkreacmy i finish ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Wiedziałem że coś tu śmierdzi 8) Sam - może dokładnie podać linka do tego produktu w sklepie bo nie moge znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Wiedziałem że coś tu śmierdzi 8) Sam - może dokładnie podać linka do tego produktu w sklepie bo nie moge znaleźć. mowie ze spalem ;) hmmm w sklepie nie ma jeszcze, bedzie wieczorem :) ---- edit: juz dodane: >> klik << Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Coś takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Coś takiego :) to jaka cena? POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Dwa posty wyżej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 który to model złączki ? POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 który to model złączki ? POzdr. najpierw wybierasz przejsciowke: 1/2 (taki gwint ma hydor) > [...] <- tu wybierasz na jaki gwint masz zlaczki i cala filozofia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizardking Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 a spadek wydajności w zależności od długości bo przecież jak ktoś ma dużą chłodnicę np BlackIceExtreme 3 to woda płynie w niej 3,6m bo jest 12 odcinków po 30cm. Są gdzieś wykresy ??? na długości powyżej 3m ????? i ile potrzebują l/h moduły na procesor ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 mam hydrola L25 II i strasznie pierdzi robiłem wszysko co w faq kilka razy ale nadal jest okropnie głośny czy to wirnik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Pewnie krzywy wirnik... to samo miałem ale z L30... kupiłem nowy wirnik i duużo ciszej... ale i tak go słychać... w koncu to L30 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Pewnie krzywy wirnik... to samo miałem ale z L30... kupiłem nowy wirnik i duużo ciszej... ale i tak go słychać... w koncu to L30 ;)tą pompke kupiłem za 50zł z pojemnikiem bo była zatopiona i króćcami nk12 gdzie można najtaniej kupić wirnik od L20 bo chyba sie przepływ popraiw według testów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) witam, dostane cos takiego : http://mcs.pc.pl/produkt104.html tylko z gwintami 1/2 bo z tego co wiem to ta pompa ma taki gwint a chce sobie takie kolana zalozyc na wlot i wylot ...?? Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) L20 ma ten sam co L30... a wirnik do L30 można kupić tu (ja tu kupowałem i pompke i potem wirnik) : http://www.aquastyl.one.pl/index.php?main=...885bb16d8666ad2 PS. Może gdzieś sa.. ale ciężko takie będzie... prosciej redukcja z 1/2 na 3/8 a potem do tego dopiero kolanko... chyba na realitynet.pl są takie redukcje.. ;) Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Świder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) L20 ma ten sam co L30... a wirnik do L30 można kupić tu (ja tu kupowałem i pompke i potem wirnik) : http://www.aquastyl.one.pl/index.php?main=...885bb16d8666ad2wielkie dzieki!!! węgorz91 takie coś musisz kupić KOD PRODUKTU ILOŚĆ CENA netto CENA brutto USUŃ SZ-L-3/8WZ 14,00 17,08 SZ-R-3/8W-1/2Z 8,00 9,76 tutaj kup dość tani sklep to jest króćce po 3.66 http://www.pneumatyka.sklep.pl/sklep.php/kid/4/gid/27/det/1 Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 http://img45.imageshack.us/my.php?image=ogolczesci4yh1dw.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Mocniej pociągnąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 dlaczego tak mało ludzi zatapia hydora?? Przeciesz jest cichy pod wodom :-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Bo układy inline są zdecydowanie praktyczniejsze. Ogólnie, co to za debilny post? PS. WodĄ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 ja przymierzam sie do kupna L30 jak wygląda jego żywotność i jak wyływa na nią krzywy wirnik?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 z tego co wiem to monstrum .... chałasuje i wogle ... A gdzies czytałem że modowany wirnik w l20 powoduje że l20 jest cichsze i wydajniejsze więc ja bym ją polecał.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 chcialem l20 ale zobaczylem nowe l30 za 125zl wiec wybór jest prosty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 l30 jest głośniejsze od l20/l25 no i l20 czy l25 poradzi sobie z prawie każdym układem wc więc po co kupować droższe i głośniejsze kiedy można mieć ciche i tanie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...