comaretti Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Celeron D 2.4 bez względu na to czy na MSI (845E) Neo Max czy na ASUS P4PE-X na jakiejś tam grafice ATI pod AGP + 512 Kingston 400 Całość jakbym nie kombinował (reset biosów, wyjmowanie baterii, podłączanie pod Chiefteka 360 "bo może nie ciągnie", zamiana pamięci na elixiry, no próbowałem już chyba wszystkiego) nie odpala monitora Wszystkim którzy zaporoponują padnięcie grafiki lub płyt/y już tłumaczę że: zmieniając w którejkolwiek płyt tylko procek (na P4 2.4), każda z płyt odpala bez problemów wniosek nasuwa się sam ---> procek no ale wsadzając tego Celerona w moją IS-7 ten procek odpala bezproblemowo :/ No dosłownie szlag mnie trafi MSI z tym celeronem nie odpala monitora (beeper nie reaguje) ASUS nie odpala monitora (beeper wydaje dwutonowe dźwięki) Jeśli komuś potrzebne byłyby jeszcze jakieś informacje żeby zdiagnozować ten przypadek to służę Będe siedział tutaj bo jestem ku... zdesperowany ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comaretti Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Dostałem podpowiedź że może stare biosy i nie obsługują napięć takich jak celerony D potrzebują biosy zaktualizowane w obu płytach ... a ten celeron (właśnie na nim siedzę) na IS-7 chodzi mi na napięciu 1,325 :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Na MSI wgranie biosu nie pomoglo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comaretti Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 No nie pomogło :/ :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...