Capoeira Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Siemka witam wszyskich,mimo tak wczesnej pory:) chce się wam pochwalic moim nowym osiągnięciem a mianowicie ,zrobiłem sobie WC.jest to moja własna i banalnie prosta do wykonania konstrukcja ale zato ma kopa:).urzyłem do budowy kawałka aluminiowe szyny ktura ma wloty tylko z 2 stron ,zostały one zaklejone poxipolem i nałorzyłem na nie kawałki blachy Cu.z gury 2 owory do ORT: ORT: ORT: kturych są przymocowane 2 rury z cu o średnicy 15 mm. do całości dochodzi nagrzewnica z nissana i pompka z filtra akwarystycznego. morze to amatorszyzna ale na winxp przy max obciąrzeniu mam 34 a w pokoju 24 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Siemka witam wszyskich,mimo tak wczesnej pory:) chce się wam pochwalic moim nowym osiągnięciem a mianowicie ,zrobiłem sobie WC.jest to moja własna i banalnie prosta do wykonania konstrukcja ale zato ma kopa:).urzyłem do budowy kawałka aluminiowe szyny ktura ma wloty tylko z 2 stron ,zostały one zaklejone poxipolem i nałorzyłem na nie kawałki blachy Cu.z gury 2 owory do ORT: ORT: ORT: kturych są przymocowane 2 rury z cu o średnicy 15 mm. do całości dochodzi nagrzewnica z nissana i pompka z filtra akwarystycznego. morze to amatorszyzna ale na winxp przy max obciąrzeniu mam 34 a w pokoju 24 :lol: :lol: :lol: Ehm, na jakim procu? Jaka temp w obudowie? Przy okazji - blok aluminiowy jest niewiele mniej wydajny niż miedziany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 zapomniałem dodać rze muj p4 2ghz chodzi teras na 2,8ghz z temp. max 34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 a temp w obudowie to 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O ja mojego antka przy temp 37* nie moge wykrecic na wiecej niz o 300mhz. Moze powie mi ktos dlaczego :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 zapomniałem dodać rze muj sorry, ale to az bola oczy 8O :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 mam jescze lepsze widomości chodzi stabilnie na 2880MHz ale musiałem zmniejszyć czasy pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 A tak pozatym reed ja mam dysk lekcje więc moge pisać jak mi sie podoba rze rze rze rze rze itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiur Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Stabilność przy 2.88 to mnie sie zbytnio nie zdaje muj kumpel z klasy prubował terz tego ale było 0 stabilności a wiem bo może on miał chłodzenie montowane na sierube 10 a i terz chyba ciągnoł chłodzenie z kibla :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 A tak pozatym reed ja mam dysk lekcje więc moge pisać jak mi sie podoba rze rze rze rze rze itd... ja takze mam ale tak bezczlnych bledow nie robie, staram sie kontrolowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 a pozatym Cu +Al sie pogryzie, syf ci sie osadzi na Al na 100%. Testowalem 2 bloki miedziane i pompka byla w garnku aluminiowym, jako plyn byl czysty dynagel i po 3 tygodniach garnek byl od srodka czarniutenki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 no to fakt, musisz uzyc w ukladzie plynu do chlodnic AL/CU bo inaczej ci zezre wszystko jak zibi powiedzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 a jerzeli ja mam tylko 2 małe ścianki z miedzi i to na poxipoly (niestykają się z alu)to tesz tak będę miał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturBoss Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Capoeira, czy moglbys troche dokladniej opisac konstrukcje Twojego bloku? pozdro;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 jest to prostokąt 5 na 5 i 3 cm grubości scianki maja 2mm jest on w środku pusty więc na tych dwuch małuch bokach dałem cu scianki na poxipolu a z gury wywierciłem 2 otworu 15mm i wsadziłem rurki cu tesz na poxipolu i to wszystko "bardzo przwwieny" 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Jak 5x5 to chyba kwadrat? O ile pamiętam dysgeometria nie istnieje.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 czepiaja sie to mozna powiedziec ze podal wymiary 5x5x3 to ani prostokat ani kwadrat tylko prostopadloscian :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Jak 5x5 to chyba kwadrat? O ile pamiętam dysgeometria nie istnieje.... ;) Makonar, chyba zwiales z tej lekcji, gdzie mowili ze kwadrat jest prostokatem ? Zgadnij dlaczego ??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 zapomniałem dodać rze muj sorry, ale to az bola oczy 8O :? o ja pierdziele ja mam 3xD i jakos sie staram ! nigdy bym "rze" i "muj" nie napisal! ale kolege to nie obchodzi ze sobie wioske robi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 He he to szkoda że was nie było u mnie na uczelni jak koleś na Analizie matematyczne tłumaczył że koło to kwadrat tylko troche inny :))) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Albo że 2+2=5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 A tak pozatym reed ja mam dysk lekcje więc moge pisać jak mi sie podoba rze rze rze rze rze itd... Mnie też się ortografii uczyć nie chciało, ale jakoś się zmusiłem. To jest dość dziwne, że wśród moich kolegów dyslekcję mają tylko ci z awersją do nauki - coś w tym jest :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Mnie też się ortografii uczyć nie chciało, ale jakoś się zmusiłem. To jest dość dziwne, że wśród moich kolegów dyslekcję mają tylko ci z awersją do nauki - coś w tym jest :lol:Właśnie. Jak jak chodziłem do szkoły to nikt nie słyszał o tych wszystkich dys..... i jakoś ortografia była na wyższym poziomie. W tej chwili ktoś otworzył furtkę, że tak też może być i 40% userów tego i innych for ma problemy z pisaniem w ojczystym języku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 A tak pozatym reed ja mam dysk Buchach dysk lekcjie !! nie moge !! Dysleksjia - nie umiejetnosc czytania ze zrozumieniem ! -fajnie masz Dysortografia - pisanie z bledami najczesciej tak jak sie slyszy :) Dysgrafia - bazgranie Wiec kolega nawet nie wie co ma !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Albo że 2+2=5ja umiałem udowodnić że 2+2=1 ale to już inna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 zapomniałem dodać rze muj sorry, ale to az bola oczy 8O :? dodanie kolrq :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Pytanie z innej beczki - gdzie znalazłeś taki kawałek rurki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 w sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...