Skocz do zawartości
Capoeira

WC z ALU+CU

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka witam wszyskich,mimo tak wczesnej pory:)

chce się wam pochwalic moim nowym osiągnięciem a mianowicie ,zrobiłem sobie WC.jest to moja własna i banalnie prosta do wykonania konstrukcja ale zato ma kopa:).urzyłem do budowy kawałka aluminiowe szyny ktura ma wloty tylko z 2 stron ,zostały one zaklejone poxipolem i nałorzyłem na nie kawałki blachy Cu.z gury 2 owory do ORT: ORT: ORT: kturych są przymocowane 2 rury z cu o średnicy 15 mm. do całości dochodzi nagrzewnica z nissana i pompka z filtra akwarystycznego.

morze to amatorszyzna ale na winxp przy max obciąrzeniu mam 34 a w pokoju 24 :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka witam wszyskich,mimo tak wczesnej pory:)

chce się wam pochwalic moim nowym osiągnięciem a mianowicie ,zrobiłem sobie WC.jest to moja własna i banalnie prosta do wykonania konstrukcja ale zato ma kopa:).urzyłem do budowy kawałka aluminiowe szyny ktura ma wloty tylko z 2 stron ,zostały one zaklejone poxipolem i nałorzyłem na nie kawałki blachy Cu.z gury 2 owory do ORT: ORT: ORT: kturych są przymocowane 2 rury z cu o średnicy 15 mm. do całości dochodzi nagrzewnica z nissana i pompka z filtra akwarystycznego.

morze to amatorszyzna ale na winxp przy max obciąrzeniu mam 34 a w pokoju 24 :lol:  :lol:  :lol:

Ehm, na jakim procu? Jaka temp w obudowie?

Przy okazji - blok aluminiowy jest niewiele mniej wydajny niż miedziany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest to prostokąt 5 na 5 i 3 cm grubości

scianki maja 2mm jest on w środku pusty więc na tych dwuch małuch bokach dałem cu scianki na poxipolu a z gury wywierciłem 2 otworu 15mm

i wsadziłem rurki cu tesz na poxipolu i to wszystko

"bardzo przwwieny" 8) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak pozatym reed ja mam dysk lekcje więc moge pisać jak mi sie podoba rze rze rze rze rze itd...

Mnie też się ortografii uczyć nie chciało, ale jakoś się zmusiłem. To jest dość dziwne, że wśród moich kolegów dyslekcję mają tylko ci z awersją do nauki - coś w tym jest :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też się ortografii uczyć nie chciało, ale jakoś się zmusiłem. To jest dość dziwne, że wśród moich kolegów dyslekcję mają tylko ci z awersją do nauki - coś w tym jest  :lol:

Właśnie. Jak jak chodziłem do szkoły to nikt nie słyszał o tych wszystkich dys..... i jakoś ortografia była na wyższym poziomie. W tej chwili ktoś otworzył furtkę, że tak też może być i 40% userów tego i innych for ma problemy z pisaniem w ojczystym języku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak pozatym reed ja mam dysk

Buchach dysk lekcjie !! nie moge !!

Dysleksjia - nie umiejetnosc czytania ze zrozumieniem ! -fajnie masz

Dysortografia - pisanie z bledami najczesciej tak jak sie slyszy :)

Dysgrafia - bazgranie

Wiec kolega nawet nie wie co ma !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi