Temp-esT Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Witam. Mam CA6700 i nie mogę rozebrać obudowy. Odkręcenie wszystkich śrubek nie pomaga, pewnie są jakieś zatrzaski. Proszą o pomoc lub jakieś zdjęcia itp jak go rozebrać nie niszcząc :) Ps. Serwis nie chce udzielić żadnych informacji. Z góry THX za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Ja mam model D270S (na spodzie można zobaczyc, bo nalekpa gdzieś się zapodziała, ale to chyba to samo co 6700), ale u mnie wszystko trzyma się na baaaardzo mocnych zatrzaskach plastykowych. Co dziwne - mi udzielił tej informacji Polski Serwis CA i nie było z tym najmniejszych problemów. Gra niewarta świeczki bo można łatwo uszkodzic laptopa - mi się na szczęście tego nie udało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Próbuj dobrac sie przez klawiaturę, ale ( są tam zatrzaski), ale NIE WARTO. Bardzo prawdopodobne, że połamiesz zatrzaski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Huh odkopuje bo udało mi się to rozebrać. Napisz do czego chcesz dojść spróbuje pomóc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Nexer, zrob moze jakis tutorial do rozkladania na czesci - przyda sie w przyszlosci - cos na wzor instrukcji serwisowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 To by było cholernie trudne bez fotek, spróbuje jakoś załatwić apart od kumpla, ale pewnie nic z tego nie wyjdzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 postaraj sie bo to moze sie przydac paru osobom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tb_79 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Potrzebuję rozszerzyć pamięć w CA 6700, czy można zrobić to samodzielnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...