Mutos Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 W najbliższy weekend (5 i 6 marca) w Zgierzu (5 km na północ od Łodzi). Jeżeli kogoś z Was to kręci ;) Ja tam będę :D A tak z innej beczki - czy ktoś z Was się tym interesuje? Dla mnie jest to po prostu rewelacja - nieduże a jeździ całkiem szybko. Co prawda na tych zawodach nie będzie moich ulubionych spaliniaków, ale... Wiem po festiwalu, że emocje (zwłaszcza wśród zawodników) są ogromne. Tak żeby nie być gołosłownym - jeżdzę takim modelem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 kiedys mialem taki pojazd :D Ferrari F40 i jechal moze jakies 30-40km/h, ale niestety bylem glupi i chcalem wyskoczyc nim z progu zwalniajacego... no i wyskoczyl, tylko ze przy ladowaniu calkiem sie roz...lecial i nie dalem go rady zlozyc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Wole samochody w pełnych wymiarach... ;] Mutos, miałes jakies wieksze sukcesy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Chetnie bym takie zawody poogladal, ba podoba mi sie takie hobby, ale jak kazde hobby jest drogie, a ja za malo sie tym interesuje zeby zaczynac.. pewnie bylby slomiany zapal.. zreszta nie mialbym gdzie jezdzic w mojej wsi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) Sukcesy? Niedawno kupiłem sobie tego tereniaka. A drogie to jest, ale zamiast np. nowego telewizora wolałem model :D Mój się może bujnąć prawie 70 km/h. Tylko muszę wzocnione dyferencjały założyć :D I skrzynkę 2 biegową. A w wolnej chwili pomaluję jakoś ciekawie budę (ta pomarańczowa to niestety standardzik) A co do pojazdów w pełnej skali... Plastik zobowiązuje. Tak więc i mały i duży z plastiku :D Edytowane 28 Lutego 2005 przez Mutos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 ja wole statki powietrzne :] jestem na etapie zbierania kasy na P-51 mustang ;] wrzuce mu silniczek 15ccm i bedzie wladal w przestworzach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Moj brat sie zajmuje latajacymi i calkiem niezle mu dzie. Nawet zawody wygral ---> latajacych wynalazkow pod Starogardem Gdanskim. Zrobil latajaca kosiarke do trawy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 fajne całkiem takie modele, mam nawet jeepa co ma dwa przełożenia LOW/HIGH dwa biegi, i popyla 21Km/h kupiony w Australii ;] na bezdrożach(czyt. asfalt z piachem, twardy piasek) całkiem niezle daje sobie rade :] chociaz ja wole KJS-y rallycrossy aut normalnych :] i akurat w Toruniu jest 6 marca minimax, na Toruńskim poligonie wiec bedzie sie działo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Fajnie by było to zobaczyc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Mój kumpel ma taki model, jaki miał powerslave. Jak dobrze pójdzie to mi sprzeda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 30 - 40 km/h?? Jezu jak wolno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 :] bylem kiedys na zawodach u mnie w okolicy. spalinowe najfajniej pomykaly :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Jakie to wogole ma wymiary, ile wazy ? Nie moge sobie wybrazic co to jest ? Do tych modeli sie wsiada i jezdzi czy to takie na radio modele ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Kaeres napisał(a): Jakie to wogole ma wymiary, ile wazy ? Nie moge sobie wybrazic co to jest ? Do tych modeli sie wsiada i jezdzi czy to takie na radio modele ? 1304475[/snapback] Toż to małe samochodziki na radio (lub na cos innego)... Looknij na zdjecia - plastik & plastik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Mutos napisał(a): 30 - 40 km/h?? Jezu jak wolno... Voila troszkę szybszy modelik, ale to już nie RC tylko na uwięzi http://videos.radiocontrolzone.com/200+mph_nitro_cwh.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 http://www.hpieurope.com/videoarchive.php?lang=en&ref=all <- tu jest od groma filmików ;) Tu jest opis mojego modelu -> http://www.hpi.pl/tlumaczenia_html/mt2.html Waży chyba 4 kilogramów. Na długość tak na oko pół metra. mechl!k-> Czy masz coś przeciwko plastikowi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Mutos napisał(a): mechl!k-> 1304623[/snapback]Oooo... nie, to ja przepraszam... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 ty ale to tektura chyba jest polakierowana a nie plastik :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Nie - KOMPOZYT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Mutos napisał(a): 30 - 40 km/h?? Jezu jak wolno... 1304447[/snapback] no wiesz... jakies 8 lat temu to to smigalo az milo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Mutos napisał(a): [...]Waży chyba 4 kilogramów. Na długość tak na oko pół metra. 1304623[/snapback] Dostać czymś takim przy prędkości 70km/h w noge...auć :) OT & no offence, ten model jest chyba szybszy od Twojego trabancika, co? ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Wiesz co... Obrażasz mojego Traba ;) Trab buja sie ponad 100 km/h ale trzeba zatkać uszy i dłuuuuuuugo poczekać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 moj brat takie na ebayu sprzedaje, jak ktos jest zainsteresowany to prosze na pm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 phase napisał(a): moj brat takie na ebayu sprzedaje, jak ktos jest zainsteresowany to prosze na pm ;) 1305952[/snapback] To na ebayu można kupić trabanta?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Lamer_ Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Na ebayu mozna wszystko kupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Macie jakieś forum, stornę poświęcona tym modelom samochodów? Skąd wiecie gdzie jakieś zawody, spotkania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 www.rcauto.pl www.modelarskie.pl www.hpi.pl - producent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 _Lamer_ napisał(a): Na ebayu mozna wszystko kupic :) 1306400[/snapback] nawet używane opony do stara i choinke o zapachu kokosowym do malucha :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Lamer_ Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) Kto wie, trzeba tylko poczekac na 'okazje' :D Po tym jak zobaczylem na allegro jak ktos chcial sprzedac siostre to juz nic mnie nie zdziwi :D dla tych co nie widzieli: http://www.npnet.org/~lamer/allegro.jpg Edytowane 2 Marca 2005 przez _Lamer_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 No jeszcze dwa dni. Jutro zaczynamy zwozić graty. Masakra. Dla wahających się - będzie tam można pojeździć modelem. Będą konkursy z nagrodami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...