SidoLuX Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Kiedy włączam Worda czy cokolwiek z pakietu Office u siebie na kompie to kiedy chę coś zrobić, to pokazuje mi się, zę dokument jest zablokowany przed edycją. I tak jest czego bym nie robił. Wszystkie opcje poblokowane oprócz otwórz itp. Nawet jak go usunąłem (przez dodaj/usuń programy) to problem pozostaje. Pomóżcie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Jaki word? Wygląda na nieaktywowanego offica w którym skonczył się czas działania bez aktywacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SidoLuX Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Jaki word? Wygląda na nieaktywowanego offica w którym skonczył się czas działania bez aktywacji. 1303647[/snapback] Sorry. Office XP. Aktywowany na 100% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Inne programy office działają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SidoLuX Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Inne programy office działają? 1303705[/snapback] Nie. Nic nie działą. :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 No to masz nieaktywowanego office'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Mogę się podłączyć? Bo mam nieco podobny problem ale z Officem 97. Jak otwieram plik Worda lub Excela, zawsze mi wyskakuje informacja, że plik jest otwarty przez innego użytkownika, chociaż nie jest otwarty. Niby nie problem, daję anuluj, i mogę normalnie pracować (na danym pliku), ale nie rozumiem dlaczego tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...