miramp Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Czy zna ktoś program. który by obsługiwał GeForce 6600 NO GT na AGP? Jest bardzo dobry program NiBiTor 2.0 lecz on obsługuje tylko GeForce 6600 GT na AGP. Chciałem sobie zmienić taktowanie zegarów na stałe w biosie ale nie mam odpowiedniego programu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 nvflash 5.13 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Program do edycji biosu a nie do wgrywania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 X-Bios editor :P albo jakiś inny program obsługujący hax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 X-Bios editor :P albo jakiś inny program obsługujący hax 1305094[/snapback] to juz sie nie dziwiedlaczego karta Ci padła jak takimi progrramami zmieniałeś ustawienia w swijej karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 ble ble ble nazmieniałem aż jedną cyferka z 0 na 1 albo odwrtonie O_O mam backup wiec moze ją uratuje i nie śmiej sie tobie zawsze wszystko odrazu wychodziło :x EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertas Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Powodzenia szkoda by było takiej grafy(i kasy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...