peszun Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Mam dylemat, duzy. chce sobie kupic GeForce 2 MX 400 64MB, ale nie jestem, pewien czy bedzie to chodzic na moim kompie: celeron 500MHz, 160RAM(mam zamiar dokupic), 4GB dysk, płyta głowna ACORP 6LX87. Prosze niech ktos mi pomoze kto sie na tym zna!! :( z gory wszystkim dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Nie bój nic, ta karta jest dopasowana wiekowo do procka :) Ja miałem GF 256 DDR na P3 450 i też jakoś chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Bedzie chodzić.. (jezeli Twoje mobo ma AGP ;]) Rada -> kup tego GF2MX w wersji 32MB 128bit... Ta 64mb jest 64bit i jest o wiele mniej wydajna niz ta 32mb (mam dwie pod ręką to wiem... B) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Ty chyba zaczynasz kolekcjonowac gf2mx zeby byc 1 :F wsrod 64Bitowcow 2mx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 kupuj bez bólu. tak jak poprzednik.. yy.. poprzednik Aurora001 tak poprzedzam jego zdanie. pozdro edit. btw. Tu była reklama sprzedaży która powinna znalezc się na giełdzie... by mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cherry_Coke Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) Tu była reklama sprzedaży która powinna znalezc się na giełdzie... by mechl!k hehehe NO NIE... :mrgreen: by Misiek :* Edytowane 2 Marca 2005 przez Cherry_Coke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Chcecie odpoczać od forum? Giełda się kłania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Chcecie odpoczać od forum? Giełda się kłania... 1304527[/snapback] nie przesadzaj :P moze wreszcie ktos będzie chciał TANIO sprzedac 2mx'a dla mnie cobym mógł Cie pojechac w konkursie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 nie przesadzaj :P moze wreszcie ktos będzie chciał TANIO sprzedac 2mx'a dla mnie cobym mógł Cie pojechac w konkursie:> 1304531[/snapback] Oni tanio nie chcieli.... ;] Jest od tego giełda i PW - więc... BTW - czemu jeszcze Allegro nie przeszukujesz? Musiałbym Cię jakoś zbanować - nie dierże konkurencji... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Oni tanio nie chcieli.... ;] Jest od tego giełda i PW - więc... BTW - czemu jeszcze Allegro nie przeszukujesz? Musiałbym Cię jakoś zbanować - nie dierże konkurencji... :P 1304539[/snapback] to postrasz ich banem i będę miał taniej :> allegro przeszukuje ale mam do nich pecha, i zawsze ktos w ostatniej chwili mnie przebija:> po za tym niektórzy nieźle cenią sobie te karty;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...