Capoeira Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 cześć mam pytanko czy jeszcze ktoś prucz mnie ma taki problem rze gdy instaluje system to przy wpisaniu komędy setup w dosie pojawia mu się czarny ekram i komp stoi.czy jest to morze spowodowane tym rze na asusie p4s333c niema morzliwosci zmiany voltów na agp a wszystkie gf4 są prądorzerne czy to wada płyty gł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 wpisz setupcore zamiast setup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 wpisz setupcore zamiast setup chyba setupcor.exe - bo nie ma czego takiego jak setupcore.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 wpisz setupcore zamiast setup chyba setupcor.exe dokladnie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 sorki, moja pomylka- od kiedy wyszedl w2k nie uzywalem w98 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Temat był wałkowany naprawdę X razy , naprawdę wystarczy poszukać Zrób tak jak radzą Przedmówcy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 TO setupcor.exe niedziała pisze rze nieprawidłowa komeda. podajcie mniej więcej strone na krurej jest to opisane albo czas kiedy otym dyskutowano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 TO setupcor.exe niedziała pisze rze nieprawidłowa komeda. podajcie mniej więcej strone na krurej jest to opisane albo czas kiedy otym dyskutowano big looool!!! :lol: :lol: chlopie moze bys sie tak troche wysilil?! Samemu tez trzeba pokombinowac a nie czekac az wszystko ktos zrobi za ciebie. Wejdz do katalogu win98 i wtedy wpisz setupcor.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capoeira Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Dzięki działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Dzięki działa wiem wiem... :D nie ma za co pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...