PRESTON Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 no zamartwiam sie bo nie chce zostac oszukany a to najprawdopodobniej mnie spotka jakie jeszcze moga byc objawy zuzycia? agp wentyl-kurz co jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 rzadaj karty w nierozfoliowanym pudelku a jak ci beda probowali wcisnac juz z otwartego to dokladnie obejrzyj sledzia tam gdzie sie srube przykreca, jak byla uzywana to beda slady po srubce, po za tym kurz na karcie (ciezko jest wyczysic grafe z kurzy tak zeby bylo tip-top) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRESTON Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 dali mi nowke 9800 pro platinum jestem zadowolony dzieki za helpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 pogratulowac :] milego grania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...