ptaku666 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 witam, mój problem zaczął sie z chwilą od kiedy zostałem posiadaczem płyty głównej EPOX 8KRA2I. Mianowicie chodzi o to ze gdy chce zgrac zdjecia czy cokolwiek inego z telefonu i na odwrót to zaraz na pczatku zgrywania najpierw zatrzymuje sie pasek postepu (stoi tak przez dłuzszy czas) a potem wywala mi bład ze połącznei zostało zerwane. Telefon podłączam do kompa przez kabel COM a program którego uzywam do zgrywania to Siemens Data Suite optymalizowany pod MC60. Tak jak juz wczensiej pisałem na mojej starej płycie MSI nie było zadnych problemów. Jesli ktoś jest w stanie mi pomóc to bardzo bym prosił o zabranie głosu ! pozdro ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Zainstaluj jakaś starszą wersję programu - też tak mam na płytach MSI i Abita... a u kumpla bylo ok i wpadlem na to że to wina programu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Zainstaluj jakaś starszą wersję programu - też tak mam na płytach MSI i Abita... a u kumpla bylo ok i wpadlem na to że to wina programu :) 1305490[/snapback] to podaj mi linka jakiegos, bo niby skad mam ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> starsza wersje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Ja znalazłem na Osiołku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...