bizonek Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Akutalniu zamierzam zmienić karte graficzną na GF3Ti200. Z tego co mi wiadomo łatwo te karty się kręcą. Ale nie wiem której firmy wybrać. podobno Leadteki i MSI są dobre, także Gainward, który ostanio po 630zł chodzi. możecie mi poradzić ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Chłopie bierz Gainwarda. Taka karta (GF3Ti200/450) za 640 zł to okazja jakich mało! Ja sam mam model Ti/480 i jwstem zachwycony! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Zgadzam się z powyższym. Ja mam tego Geinwarda (model GF3 Ti200 64MB DDR PP Ti/450 GS TV ) i jest super. Wart tej ceny. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budasty Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Polecam Gainwarda Ti450 GS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Ja mam Leadteka GF3Ti200 T i tez jestem zadowolony. Jak na razie stabilne taktowanie ustaliłem na 240/525 i jest git. Ogólnie kupuj TYLKO firmowe karty, a nie jakies prolinki czy inny chłam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 GF3 Ti200 64MB DDR PP Ti/450 GS TV. Jestem z niej zadowolony 250/510 się spokojnie kręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Ja u siebie miałem Gigabyte i przekręciła się do 235/483 bo mi się nie chciało demontować radiatorów i lepszej pasty wkładać, testy możesz zobaczyc na stronce, pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budasty Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Ja u siebie miałem Gigabyte i przekręciła się do 235/483 bo mi się nie chciało demontować radiatorów i lepszej pasty wkładać, testy możesz zobaczyc na stronce, pozdr Przy Gainwardzie nic nie trzeba demontować, od razu jest tak zrobiony, że praktycznie chyba wszystkie egzemplarze idą bezproblemowo do poziomu Ti500 240:500 a często znacznie powyżej. Oczywiście wersja GS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 ttttyyyylllkkko Gainward - mój z trybu enhanced 200/450 poszedł stabilnie na 240/540 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 ja polecam tez tego GRUNWALDA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 bierz gainwarda, za te cene to okazja, tylko sprawdź najpierw czy ktos go wczesniej nie doje......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 bierz gainwarda, za te cene to okazja, tylko sprawdź najpierw czy ktos go wczesniej nie doje.........Wiesz, dość trudno będzie to sprawdzić bo karte chce kupić w jakieś sprzedaży wysyłkowej ( komputronik.com.pl albu sirus.pl ) bo nie mam sklepu w Białymstoku, gdzie moge to dostać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 To pytanko juz kiedys widzialem na tym forum : :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...