Skocz do zawartości
Grzechu_87

Karta Dfi Kt600-al

Rekomendowane odpowiedzi

Mam karte DFI KT600-AL i niemam pojecia jak odblokowac FSB. Podobno jest jakas zworka ale ja niewiem gdzie. FSB da sie ustawic do 165 i nic wyzej tego, standardowo chodzi na 133. Napewno da sie ustawic wiecej ale niewiem jak. Flashowanie biosa tez nie pomoglo czyli to musi byc ta zworka cos wnioskuje, ale w instrukcji nic niema o tym. Pomocy bede bardzo wdzieczny juz niemam sily sam kombinowac. Poradzcie cos !!!

Opis tej plyty i zdjecie

rozwiazania tego problemu chyba niebylo jeszcze w zadnym topiku na zadnym forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie producenta niema nic oprucz nowego biosa ktory i tak nic nie zmienil :/ Tak wiem ze plyta na nie karta :D ale jak pisalem ten topik bylem bardzo zmeczony. I dzieki za to forum na dfi street jest tam koles co ma taka plyte jak ja ustawiona na 266FSB wiec napewno sie da :) jeszcze sie go nie pytalem bo zeby miec jego maila to musze sie rejstrowac itd. zrobie to wieczorem moze sie jakos z nim dogadam [moze zrozumie moja wersje jezyka angielskiego :P ] fajnie by bylo.

Dalej jednak czekam na wasze odpowiedzi co to tego problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiesz, najlepiej właśnie żebyś dorwał jakiegoś usera tej płyty...ale jeśli grupa użytkowników tego MoBo sie rozrośnie to i dyskusja rozgorzeje, przydała by sie jakaś dobra fota tego mobo może sie gdzieś znajdzie jakąś zworkę, albo coś wykombinuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...