Skocz do zawartości
nuras_en

Opera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Otóz mam pewien problem z Operą. Otóz uzywam jej od niedawna no i cos jakby nie podoba jej się a mianowicie jak czasem jestem na jakiejs stronce i chcę wejść w jakiś link (na stronie) to wyskakuję mi bład i zamyka Operę. Jak włączę ja jeszcze raz problem się powtórzy. Nie wiem co zrobić na IE oraz na FF działa prawidłowo jednak Operka przypadła mi do gustu i chciałbym ją zostawić :) Jest może na to jakaś rada?? Chciałe mjeszcze dodać, że wirów nie mam, łącze 1mn neo (tak w razie czego podaje dla jakiegoś kolo) Hmm... Mam nadzieję, że coś mi poradzicie. Z góry THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ver. 7.54u2 stronka to np.

www.sc.prv.pl

http://www.skiny.website.pl/

I na kilku innych. Bład ten czasem się pojawia a czasem nie jednak w innychprzeglądarkach błąd ten nigdy nie ma miejsca. Po tych nerwach pracuję teraz na FF i wszytso si.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie nawet zmniejszenie tego z 20 na 5 nic nie pomaga... Instalowałem Operkę 3 razy i cały czas pojawia się ten sam byk. Zainstalowałem teraz FF i jestem zadowolony tylko jeszcze z wtyczkami się pobawie i będzie git z operka chyba dam sobie spokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... zmniejszenie "pamieci podreczneh na dysku" do 5MB.

1304446[/snapback]

Dobry zwyczaj, u mnie wszystkie przeglądarki maja cache 2mb.

Bez gestów jak bez ręki :P.

Polecam StrokeIt - będziesz mógł korzystać z gestów np. podczas przeglądania katalogów w windowsie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi